Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Te forum jest pojebane

asus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

LoooooooooooooooooL...Weź chłopie ...cenzura...dziecko...ile masz lat 12???Mama Cię nie nauczyła szacunku do innych? Takie sprawy to idą na priva...Jestem za banem dla niego...

H00xer0.png
Opublikowano

a ja dla ciebie bo juz na tym pokurwionym forum mialem kilka kont i wszystko mi banuja i zawieszaja.

CWEL KAKA

Opublikowano

nie no chłopie jak ci nie pasuje to znajdz inne forum. Jak dla mnie to powinneś dostac bana a nie zawieszenie. Ja tez miałem zawieszone ale wiem za co wiec ty tez nie dostałeś go za free

Opublikowano

No wlasnie JEB**KAKE xD

(wiecie ze zartuje xD)

Co tobie da te wyklinanie na kazdego ? Raczej nic tylko dostaniesz bana to swiadczy tylko o twoim poziomie intelektualnym , przed monitorem jesteś cwaniak gdyby taki kaka spotkał cie w rl byś miał ryj obity i przestałbyś kozaczyć

Opublikowano
HAHAAHAHAHAHA

Weź stąd spierdalaj najlepiej....fajnie,że ze wzgledu na ciebie i twoje "informacje" Kaka pożegna się z modem...zamiast utrudniać życie po prostu byś się wyniósł stąd.

Pozdro.

Wojtasek tego to już nawet komentować niepowinno.

Właśnie widzimy kolejny przykry przypadek dziecka neo....

Jak dostałes bana to napisz do któregos z moderatorów i wyjasnij sprawe a nie wyzywasz kake.

Juz nawet reporta niewysyłam bo zapewne kaka zaraz wkroczy do akcji xD

Pozdrawiam

".....Niczym feniks z popiołu odrodził się..."

Opublikowano

Pucio. Jeżeli źle wykonuję pracę oczywiście, składaj "informacje". Jeżeli moja praca jest zła z chęcią oddam ją komuś bardziej odpowiedzialnemu. Nie żebym rezygnował, ale to nie ja decyduję o swojej pozycji. Topic zamykam. Niepotrzebny spam tu będzie, że dostaliście bany. Nie podoba się? Żegnam. Ja może nie, ale wy tym bardziej nie decydujecie o tym, co ma robić admin.

Pozdrawiam.

@up

kuffa byłeś szybszy :<

bez gif.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...