Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

6 Skilli P?

Nerevar'

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Spotkałem się już kilka razy na Priv serwerach typu SDLongju, FyLongju, YmYt2 itp, że ludzie mają po 6 skili na P. Przeważnie to Chińczycy, ale widziałem też kilku Polaków. Raz nawet dostałem konto od chińczyka 95 lvl sura WP 6 skili na P... Czy ktoś mógłby mi powiedzieć jak to zrobić??

Obecnie nie korzystam już z tego konta.

Jeśli chcesz się ze mną skontaktować to jestem teraz pod nazwą PaRaLyZeR

Opublikowano

@u sury WP sa 6 skili na P i weszly im na 17 wszystkie :) proste <_<

@edit : sry policzylem ze 17 x 6 = 102 wiec niewiem jak to mozliwe ;/

Opublikowano

Może jest jakaś misja na 90 co daje 6skill? :D

Ryzen 5 3600 | SPC Grandis 2 | MSI B450 Gamming Plus MAX | Crucial Ballistix Sport LT 2x8GB 3000Mhz CL15 | Palit GTX1070 Super JetStream 8GB | Adata XPG S11P Pro 512GB + Crucial 1TB | SPC Supremo FM2 650W | SPC Pax M70 | Dell U2312Hm + Dell U2413f | Zowie FK1 | CMStrom Quickfire Ultimate Brown | Samsung S21+ | Dell Vostro 3560

Opublikowano

Właśnie nie wiem. Dziwne jest to, że Chińczyk ma 6 skili na P przy 95 levelu.

Opublikowano

Chińczyk > J. Chiński>Serwer Chiński>GM Chiński. Może coś wam świta? Jeśli nie to oświecę. Poprosił gm/dał sm, a gm dał skille, proste?

Opublikowano

Tyle że Polaka też widziałem z 6 skilami na P...

Opublikowano

No raczej nie z Questa na 99 bo koles mial 95 i 6 skili na P...

Opublikowano

ja mam na sdlongju 99 lvl szaman smok i mam 5 skilli P, odbicie na 13, więc nie wiem jakim cudem można mieć 6 skilli P, nie mając 102 lvl ^^ (na Csyt2 da się, bo tam max lvl to chyba 120 ale na sdlongju nigdy nie widziałem gościa z 6 skilli P a gram dość długo ^^)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

jesli polak pewnie miał 100+ czyli lvl jaki na sdlongju można wbić ;> 3UP można tam mieć 100+ :> sam mam 110 (Serwer1) a znajomy 120 :P

Każdy mądrzeje z czasem...

Opublikowano

Ludzie używajcie translatora google !!!

To nie jest żadna wiedza tajemna, informacje jak zrobić 6 skilli naP znalazłem już dawno temu na oficjalnej stronie FKYT2, wystarczyło przetłumaczyć. Twórcy wcale tego nie ukrywają :)

Jeśli naprawdę macie problem z obsługą przeglądarki internetowej to Wam pomogę i potem przetłumaczę :))

Opublikowano

No no ^^

Tłumacz tłumacz to zarobisz plusika i kilka piąteczek ^^

Opublikowano

O ile się nie mylę, to jest związane z jakąś misją u nakijamy.

Za każdą misję dostajemy 1 pkt do skilli.

Ale nie jestem pewien.

OMG.TECZA!

Opublikowano

skoro nadal nie możecie znaleźć to przetłumaczę Wam przez google translator. Nie jest to idealne tłumaczenie, może ktoś to poprawi.

oficjalna podstrona fkyt2 w języku chińskim z której to przetłumaczyłem

Czy chcesz mieć swój własny mocniejsze, reinkarnacji można osiągnąć, 6P nie sen! ! !

① rozumieniu reinkarnacja

Ludzie przypisują do silniejszego i bardziej intensywne między podmiotami PK

② nagród reinkarnacja

Osoby powyżej poziomu 99 do 294 punktów jest punktem

Po życie wrażliwe przełączyć się na czterech agent może wybrać trzy pozostałe 1 plus 90 plus 24 punktów

Na przykład: Na przykład, 99 full-klasy po czterech atrybut jest 90909024, jeden po majątku jest dokonywane 18018018048

③ reinkarnacja warunki

Gra Gold 18E

Złoto, srebro, miedź, nefryt, wszystkie 2.000 samego kamienia

12 True Cheats Weapon

Materiału źródłowego:

Prawda broni Cheats ... ... Assassin Zijin shooter Zijin, Master Zijin Zijin Swordsman, łucznik rzeczywistym Zijin zabójca Zijin really really really Zijin Zijin Master Szermierz może wybuchnąć "prawdziwe Cheats broni"

Żyłach zaproszenie książka ... ... 75 -90 poziomie kamienia może pęknąć (żyłach zaproszenie książka)

Złoto, srebro, miedź, jade ... ... wszystkie główne miasta załączonego miasta w celu uzyskania oryginalnych wydobycie kamienia

④ dwa warunki dla reinkarnacji

Gra Gold 36E

Złoto, srebro, miedź, nefryt, wszystkie 2.000 samego kamienia

12 True Cheats Weapon

Materiału źródłowego:

Prawda broni Cheats ... ... Assassin Zijin shooter Zijin, Master Zijin Zijin Swordsman, łucznik rzeczywistym Zijin zabójca Zijin really really really Zijin Zijin Master Szermierz może wybuchnąć "prawdziwe Cheats broni"

Żyłach zaproszenie książka ... ... 75 -90 poziomie kamienia może pęknąć (żyłach zaproszenie książka)

Złoto, srebro, miedź, jade ... ... wszystkie główne miasta załączonego miasta w celu uzyskania oryginalnych wydobycie kamienia

⑤ trzy warunki reinkarnacja

Gra Gold 36E

Złoto, srebro, miedź, kryształu, drewna ognia, 3000 Stone

10 True Cheats Weapon

10 ciężkiej broni i noży

10 lekkich nóż broń

Materiału źródłowego:

Heavy Weapon ... ... Assassin Zijin nóż Zijin strzelanka, Master Zijin Zijin Swordsman, łucznik rzeczywistym Zijin zabójca Zijin really really really Zijin Zijin Master Szermierz może wybuchnąć "Heavy Weapon nóż"

Lekkiej ... ... Death BOSS nóż może pęknąć "światło broń nóż"

Złoto, srebro, miedź, drewno ognia, kryształy ... ... związane z miasta wszystkich głównych miast, Tiger Hill wysłać w podeszłym wieku, świątynia na pierwszym piętrze na drugim piętrze był pierwszym wydobycie kamienia

Warunki wystarczy skontaktować się z obsługą klienta GM reinkarnacji, reinkarnacja, kiedy roll off line gry zostały poinformowane GM, wejścia w życie zajmie trochę czasu na powrót po reinkarnacji imię gracza pojawią się XXX | Przełącznik X

Uwaga: Reinkarnacja nie mogą być używane po "odrodzeniu syropu. Nieruchomość jest inicjowany. Skills zainicjować" W przeciwnym razie konsekwencje zarozumiały

6P umiejętności w celu uzyskania sposoby: tylko sześć kariery dostać.

Warunki nabywania umiejętności 6P

Gra Gold 10E

Agat, cyna Czy diamenty, perły miesięcy 1500 oryginalne kamienne

Prawda broni Cheats 10, ciężkiego uzbrojenia Cheats nóż, światło Cheats broni noża

Agat, cyna Czy, diament, perła ... ... Tiger Hill wysłać w podeszłym wieku, świątynia na pierwsze piętro drugie piętro, blisko ośnieżonych gór, aby wysłać osób starszych w celu uzyskania oryginalnych wydobycie kamienia!

Uwaga: 6P nie mogą być stosowane po "odrodzeniu syropu. Nieruchomość jest inicjowany. Skills zainicjować" W przeciwnym razie konsekwencje zarozumiały

Odtwarzacze materiałów użytych do reinkarnacji lub 6P umiejętności, musi osiągnąć poziom 98 kupić reinkarnacja gracze nie osiągną poziom 98, reinkarnacja zakupu po osiągnie poziom 98!

Opublikowano

Temat nie za bardzo wyjaśniony... Mógłby ktoś własnymi słowami powiedzieć jak to zrobić?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...