Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mógłby mi ktoś wycenić konta?

Royal6

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

I jaką mam szanse, że ktoś kupi?

origin:

bf3.

Wiem, ze byl za darmo, ale napewno sie ktos znajdzie kogo promocja ominela, wiec mysle, ze z 20 zl jest warte.

Steam: cs go, total war rome II

cs warty z 20 zł, a total war rome II z 80 zł. Co razem daje 110 zł

Uplay:

assasin's creed IV, watch dogs, splinter cell black list, far cry 3, 

assasin warty z 80 zł, watch dogs 100, splinter z 60, far cry z 40. Razem daje 280 zł

Wszystko razem wycenilem na 410 zł, ale wątpie, że za tyle mi ktoś kupi, więc myślę, że tak z 300 zł. Co o tym myslicie? Zalezy mi na kasie, bo zbieram na longboarda. 

1373637009-U477327.png

Opublikowano

Wątpię że ktoś steama ci kupi.To jest konto  a ni gry, jeżeli miałby ktoś kupić to za jakieś 40-50 zł w najlepszym wypadku. Origin z Bf-em może ujdzie za jakąś dyszkę/2 ale raczej teraz nie sprzedaż. Na uplayu się nie znam to nic nie napisze :)

Opublikowano

HAHAHAHAHA 310 zł

HAHAHAHAHA

HAHAHA

może 80zł za wszystko jak znajdziesz kupca

edit: zobacz sobie po ile konta chodzą nawet z 20/30 dobrymi grami

NJxbd4x.png

Opublikowano

HAHAHAHAHA 310 zł

HAHAHAHAHA

HAHAHA

może 80zł za wszystko jak znajdziesz kupca

nie przesadzałbym. Na uplay mam na prawde fajne gry, za 200 zl powinno pojsc. Bf3 moze tez ktos kupi jak sprzedam za te 15 zł. Co do steama to tu tez sie pewnie ktos znajdzie. Na allegro kupisz total war rome II za jakieś 100 zł, niektorzy sie interesuja strategicznymi grami, a ja sprzedam za 80 zl + cs go, ktory jest warty 30 zl

1373637009-U477327.png

Opublikowano

A dlaczego tak? Oddzielnie te gry są warte z 600 zł, to ze są przypisane do konta obniża im tak cene?

1373637009-U477327.png

Opublikowano

A dlaczego tak? Oddzielnie te gry są warte z 600 zł, to ze są przypisane do konta obniża im tak cene?

Bo gry działają jak inne rzeczy. Używane - Stają się tańsze. Ze sprzedawaniem konta wiąże się wiele rzeczy (Jak np. to, że osoba kupująca od Ciebie konto najprawdopodobniej teraz będzie miała dwa, więc pieprzenie się z przelogowaniem) + Ryzyko, bo zarówno Steam, UPlay jaki Origin zastrzegają, że handel kontami jest zabroniony, konto może zostać zbanowane. A co najważniejsze, dlatego, że to TY założyłes konto, to teoretycznie możesz je odzyskać nawet po sprzedaży. 

Dlatego. :)

Powiedzmy, że kiedyś już tu byłem <3/ Ryuozaki pozdrawia  :3

Opublikowano

nie przesadzałbym. Na uplay mam na prawde fajne gry, za 200 zl powinno pojsc. Bf3 moze tez ktos kupi jak sprzedam za te 15 zł. Co do steama to tu tez sie pewnie ktos znajdzie. Na allegro kupisz total war rome II za jakieś 100 zł, niektorzy sie interesuja strategicznymi grami, a ja sprzedam za 80 zl + cs go, ktory jest warty 30 zl

Klucz jest warty 80 zł nie konto. To że gra jest przypisana do konta drastycznie obniża wartość.

Opublikowano

Klucz jest warty 80 zł nie konto. To że gra jest przypisana do konta drastycznie obniża wartość.

ale aż tak? Uplay jest warty minimum 100 zł. Ktos kto szuka watch dogsa, znajdzie te konto, patrzy a tu w tej samej cenie jeszcze kilka zajebistych gier. Wątpie, by nikt nie kupił za te 100 zł uplaya

1373637009-U477327.png

Opublikowano

ale aż tak? Uplay jest warty minimum 100 zł. Ktos kto szuka watch dogsa, znajdzie te konto, patrzy a tu w tej samej cenie jeszcze kilka zajebistych gier. Wątpie, by nikt nie kupił za te 100 zł uplaya

Okej, użyje kolokwialnego języka.

TO KURWA SPRÓBUJ I SIĘ PRZEKONAJ. 

Powiedzielismy ci jak według nas wygląda sytuacja a Ty (mimo że zadałes pytanie, więc nie znasz odpowiedzi) próbujesz nam wmówić, że się mylimy, bo musi być tak jak Ty myslisz. Jeżeli jestes taki pewny tych 'cen' to spoko. Wystaw za tyle, zobaczymy czy w ogóle zejdzie. 

Zadałes nam pytanie - My odpowiedzielismy. Na chwilę obecną wygląda to jakbys czekał aż przyjdzie, pogłaszcze Cię po głowie i napisze ' tak royalku, masz rację.' 

Opublikowano

Okej, użyje kolokwialnego języka.

TO KURWA SPRÓBUJ I SIĘ PRZEKONAJ. 

Powiedzielismy ci jak według nas wygląda sytuacja a Ty (mimo że zadałes pytanie, więc nie znasz odpowiedzi) próbujesz nam wmówić, że się mylimy, bo musi być tak jak Ty myslisz. Jeżeli jestes taki pewny tych 'cen' to spoko. Wystaw za tyle, zobaczymy czy w ogóle zejdzie. 

Zadałes nam pytanie - My odpowiedzielismy. Na chwilę obecną wygląda to jakbys czekał aż przyjdzie, pogłaszcze Cię po głowie i napisze ' tak royalku, masz rację.' 

czyli mówisz, że po ile na allegro mam wystawić dane konta?

1373637009-U477327.png

Opublikowano

Dostaniesz max 70 zł.

Kogo mogła ominąć promocja na BF skoro wszędzie o niej huczało.

Jedyne co arte jest uwagi to watch dogs, ale jest już po premierze więc ci którzy chcieli kupić to kupili, a reszta pobrała z neta

175001456602037225492.gif

Opublikowano

Max 70 zł za konto uplay?

Za wszystko.

I nie sap do każdego kto ci poda cenę, a jeśli nie wierzysz nam to wystaw konta za to swoje 300 zł i zobaczymy po jakim czasie ci zejdzie.

175001456602037225492.gif

Opublikowano

Za wszystko.

I nie sap do każdego kto ci poda cenę, a jeśli nie wierzysz nam to wystaw konta za to swoje 300 zł i zobaczymy po jakim czasie ci zejdzie.

Zakładając optymistyczny scenariusz że w ogóle zejdzie.

Opublikowano

Max 50 zł za to                                                                                                                                                                                                                                                                                            

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...