Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Przejście z Gunnera na EterTecha

Shout2000

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć ! 

Mam 23 lvl Gunnerem i jakieś tam pojęcie o grze i ten 23 lvl raczej szybko nadrobię, ale bardziej chodzi mi o to, czy opłaca się ten cały Etertech. Z tego co słyszę i oglądam na YT to ma niezłe skile i ogólnie wygląda na koksa, ale czy rzeczywiście tak jest ? Jest łatwiejszy, lepszy, silniejszy od Gunnera ? 

Jeśli zły dział - przepraszam 

Dziękuję i pozdrawiam :D 

Opublikowano

EterTech jest imponujący i wygląda genialnie ale komfort i przyjemność z gry lepiej się czuje przy gunnerze. Przynajmniej takie jest moje zdanie ;)

Zresztą w Aionie dość szybko się zdobywa poziomy a w pewnym momencie potrzebny Ci jest gold pack do, którego zdobycia (wg. mnie) lepiej się nadaje właśnie gunner. Ważne jest abyś był wstanie zdobyć w miesiąc wystarczająco dużo kinah aby nie musieć płacić za kolejną paczkę. Nabicie kilku postaci na maksymalny poziom nie jest problemem.

1364561328-U384748.png

sygna by b4rt4z

Opublikowano

Szczerze się was nie posłuchałem, postanowiłem zrobić tego Etertecha i szczerze ... Jak dla mnie bomba, to że ma taki dps i jest praktycznie jak tank to po prostu genialne xD 
Znacznie szybciej wbiłem nim 23 lvl niż gunnerem, ale może to dlatego, że wiedziałem co i jak, bo jednak staż z aionem mam od jakiegoś może tygodnia ? :P W każdym razie dzięki za rady. Zrobiłem go sobie, żeby go sprawdzić samemu i nie żałuję. Jeszcze raz dziękuję za pomoc. Temat do zamknięcia :D

Zamknąłem na prośbę autora.

PM jeśli mam otworzyć temat do dalszej dyskusji.

Xanan

Opublikowano

EterTech - pve

gunner - pvp

odczujesz tą różnice na 60 lvl :) Nie chce cię zniechęcać, ale ta ''puszka'' jest dość wolna i jest to klasa do mass pvp lub pvp.

Opublikowano

Etertech ma różne doskoki, poza tym w 4.7 maja mu dać jakiegoś boosta. Wiem, że na pewno zmienią zasięg niektórych skilli, z 6m do bodajże 10 i skill Aether Recharge ma na trzecim poziomie też odnawiać trochę HP. ET jest przede wszystkim kontrą na magiczne postacie, ma fajną stygmę - zdejmowanie tarcz, co przydaje się na sorków. No ale nie oszukujmy się. Najlepszy skill długo się ładuje i wystarczy że ktoś ma set pod mr i ET nic nie zdziała.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...