Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaka postac wybrac?

elakim

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie lubie magow :) postac z dystansu typu archer, demon hunter (chodzi mi w innych grach) to pasuje, bardziej pod mass PvP ale tez zeby dawal popalic w solo PVP

Opublikowano

Do mass jak dla mnie best jest sorcerer, którego Ty odrzucasz :D

Potem polecałbym właśnie archer'a, na mass ładnie kosi :D

Wiadomo, że do mass lepiej coś z dystansu, z masą odskoków :>

1365336413-U179206.png
LIp6k.png
EPICSYGNA_erasnwx.jpg
LIp6k.png
1365336413-U179206.png

qar_gameplay.png

Opublikowano

A podłączę się do tematu i też się zapytam żeby nie zakładać tematu. Warrior dla nowego to dobry wybór?

Opublikowano

@Up ma racje, 40lvl+ aby móc grać reaperem

Ale nie mogę zgodzić się z tym, że do gry archerem potrzeba skilla... postać bardzo łatwa, da się samemu expić, ma skille które atakują wielką ilość mobów na raz a do tego dmg z łuku jest kosmiczne, a jak zbierasz shardy na broń to jest totalna kosa. Tylko trzeba opanować uciekanie bo oczywistym jest, że archerem nie możesz stać w miejscu, nie ma zbyt wiele DEFa :) Tylko tyle że ta postać w sumie troszkę nudnawa się robi według mnie jak i wielu innych ludzi xD w Solo PvP też sobie bardzo dobrze radzi, na początek polecam jak najbardziej.

Jeszcze polecam Ci zainteresować się slayerem, może gra najłatwiejsza nie jest, ale dobrze zrobiony i kierowany slayer może więcej niż niejeden warrior :)
Aaaa i odkąd GF sprzedaje punkty doświadczenia radzę Ci, żebyś wybrał amerykański serwer od En Masse, bo to co w europie to chyba jakiś żart... Już nawet przebolę ten cały event na któym gracze dostawali u amerykańców postać na 58 lvlu, ale sprzedaż doświadczenia? Kompletna paranoja. Powód dla którego przestałem grać w TERE :<

Opublikowano

Witam. Mam pytanie, ponieważ mój znajomy gra łucznikiem i tak jak kolega up napisał-jest to fajna postać lecz trochę nudna i tu mam pytanie. Czy warto od 40lvl zmienić na reapera? Czy reaper daje rade na instach, BG itp? Może jednak lepiej dobić ten 60 tym archerem? Z tego co mi mówił to monotonna postać trochę i dlatego się zastanawia nad zmiana.

Pozdrawiam!

snikersproject1.png
Opublikowano

A ja polecam slayera :) Moją pierwszą postacią był warrior. Dobiłem 60 potem zrobiłem sorcerer też na 60, a potem jeszcze zrobiłem slayera, 30 ;p I grając tymi postaciami stwierdzam że slayer ma potencjał, ale jeszcze wybieram warriora. Może jak dobije 60 slayerem to będzie lepiej niz warkiem. Sorca całkiem odrzucam. Nie ciekawa postać;/

Osobiście pomagam tylko na PW lub e-mail

-----------------------------------------------------------------

https://github.com/smietanka

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...