Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Technik, Clientmaster

Traktorzysta

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Stawiam serwery dedykowane, zabezpieczam je, tworze klienta do tego serwera.

Plik game(40k+) tworze na wyedytowanym przez siebie source, nie pracuje na żadnych gotowych plikach.

Tworze binke do tego serwera (strona klienta r28k) również na wyedytowanym source.

Sumuje to zabezpieczeniem gry przed różnymi hackami botami w około 90%.

Oprócz tego posiadam umiejętności postawienia i zajmowania się forum IPBoard oraz WBB

Posiadam czyste skrypty na stronę serwera (bez żadnych dziur).

Ogólnie zajmuje się wszystkim po trochę, mam 4 letnie doświadczenie w tych sprawach. Posiadałem 5 serwerów dedykowanych.

Co chce w zamian?

Na prawdę ogarniętego założyciela, który ma minimum 20lat i myśli poważnie o serwerze.

Na początku nie interesuje mnie % z IS tylko uzgodniona zapłata za wykonane zadania.

Kontakt:

GG25682123 lub pw na forum.

791f747188ac8.png

Opublikowano

Wciąż posiadam jeden otworzyłem go w sumie nie dawno reszte miałem ponad 2 lata temu tamte sprzedałem osobie która chciała je prowadzić dalej, mi niestety brak czasu nie pozwolił na to aby je prowadzić dalej. Niestety około miesiąc po sprzedaniu padły powód nie jest mi znany. Jeden z nich stał 2 lata. Teraz interesuje mnie projekt w którym będe wykonywał wyłącznie wyznaczone zadania.

791f747188ac8.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...