Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mapa Plazowa

Sproum

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

I za to macie -5%?

Za wklejenie z epvp? Nic własnego. Mogles chociaz dodac wlasne ss.. A tu kopia tematu. Chamstwo!

Za co mam -5%? Mam cale 0% ostrzezen przez caly rok, wrzucam bo chce.

je0o.png

Opublikowano

Za co mam -5%? Mam cale 0% ostrzezen przez caly rok, wrzucam bo chce.

To jeszcze gorzej. Kazdy zna epvp i jesli chcial to widzial juz to, w przeciwnym wypadku osoba, ktora nie zna nawet epvp to i tak nie bedzie umiala wgrac mapy.

Wiec nie wrzucaj juz nic, bo mam wrazenie, ze uwazasz nas za debili, którzy nie znaja innych for. (W rzeczywistości jest odwrotnie. ;))

#Down

Pokazal sie jakis noname ktorego pierwszy raz widze na oczy, i jeszcze mi rozkazuje?! Smiechu warte.

Bede wrzucal co chce i ile chce. ;)

Luzik. Mozesz wrzucac co zechcesz, ja Ci nie "rozkazalem" tylko dalem dobra rade. :)

Wrzucaj nadal i nadal rob z siebie debila. Lecz jedno mnie zastanawia co Ci to daje? Jesli nie -%?

Chyba satysfakcje, jaki ze mnie koles, ale po chuj. xD

Opublikowano

To jeszcze gorzej. Kazdy zna epvp i jesli chcial to widzial juz to, w przeciwnym wypadku osoba, ktora nie zna nawet epvp to i tak nie bedzie umiala wgrac mapy.

Wiec nie wrzucaj juz nic, bo mam wrazenie, ze uwazasz nas za debili, którzy nie znaja innych for. (W rzeczywistości jest odwrotnie. ;))

Pokazal sie jakis noname ktorego pierwszy raz widze na oczy, i jeszcze mi rozkazuje?! Smiechu warte.

je0o.png

Opublikowano

Kolejny debil co tylko kopiuje z epvp. Wez czlowieku wypierdalaj.

Nastepny noname ktory jest na mpc od kilku dni.

80% tematow w tym dziale jest z epvp.

je0o.png

Opublikowano

Już myślałem że robot autora tematu.

Bo wygląda świetnie, dobrane tekstury ładnie. 

Opublikowano

Nie kilka dni tylko kilka lat.

nowe konto.

xxx

Opublikowano

Idealna mapa na wakacje ;) Trzeba jeszcze tylko mieć do niej pomysł

55c0.png

Poznaj prawdziwą Historie Turimy.

Już niedługo startujemy, odwiedź naszego fanpage !

Opublikowano

To chyba czas to zmienić dając następny skopiowany temat z epvp wcale nie pomogłeś. Nazywając Aska noname potwierdziłeś że to jednak ty jesteś noname i masz mały staż na forum. Pjona.

64562221938.png

Opublikowano

mi się tam podoba plaża 

tylko szkoda że 100% skopiowane jest

[5]

Opublikowano

#Down

Luzik. Mozesz wrzucac co zechcesz, ja Ci nie "rozkazalem" tylko dalem dobra rade. :)

Wrzucaj nadal i nadal rob z siebie debila. Lecz jedno mnie zastanawia co Ci to daje? Jesli nie -%?

Chyba satysfakcje, jaki ze mnie koles, ale po chuj. xD

Ja nie korzystam z zagranicznych for i jakoś umiem wgrać mapy.. Jak ktoś robi serwer ale nie bawi się w zagraniczne fora (Np. Ja...)

A teraz taka mała prawda,

Bo takie kurwa nooby nie rozumieją że to jest Polskie forum i dlaczego takie tematy nie mogą być dodane z Niemieckiego forum dla Polaczków? 

Taki właśnie wasz tok myślenia, jak nie ma na MPC to źle tylko jest "Daj linka" jak jest na MPC też źle bo "Skopiowane" to kurwa nie podoba się to nie oglądaj to jest temat dla ludzi którzy nie korzystają z epvp...

No nic dla autora like za wstawkę, mam nadzieje że wstawisz więcej  <3  <3

`

Zbyt pokręcony by żyć :((  , zbyt rzadki by umrzeć B) .

­

Opublikowano

Czepiacie się że z epvp, te forum może by miało o 60 % mniej postów w dziale metin2. 

Wszyscy by pewnie spierdolili na epvp, skoro tam są nowości dodawane a tutaj byłby zabronione..

Co do tematu, plaża ładna wiem jak ją wykorzystam mam już na nią pomysł.

xq0lgJF.png

Opublikowano

śmiesz kogokolwiek nazywać nonamem? mode bane.

Opublikowano

Od dawna zalega na metin2zone, w grze prezentuje się słabo.

zn3v.png

Administrator główny Deila.eu, Anzelm

Opublikowano

Skąd moge wziąć SF tej mapy ?

Muszę wyciągąć z innej mapy o tych samych wymiarach ?

Mówisz o serverside? Wygeneruj sobie poprzez np. m2tool od terenza - bardzo dobry programik.

Opublikowano

Fajna mapka może sie przydać do eventów zuo  .

Mógł by ktoś dać tutka krok po kroku jak dodawać mapy ? Jestem zielony ! .

mr76n6.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...