Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Horror na wieczór

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Mógłby mi ktoś polecić jakiś w miarę dobry horror na wieczorek? Najlepiej jakby był o jakiś młodych ludziach co gdzieś wyjechali i potem dzieją się różne rzeczy, np. Basen, Droga bez powrotu, Śmiertelna wyliczanka. Jeżeli znacie jeszcze jakieś inne bardzo dobre horrory o czymś zupełnie innym to też możecie podać, ale najbardziej preferuję o młodych ludziach i wycieczkach ;p

Opublikowano

Ghotika, Obecność, Carrie, Amityvile, dom snów, sierota, martwe zło (;_;), Rec, Silent Hill, Uśpieni (dobry nowy horror, tylko nie wiem czy teraz jest gdzieś na stronach, gdyż leci dopiero w kinach ;v), Tylko kochankowie przeżyją, naznaczony. Chyba starczy xD

Gb2zMZi.png

Opublikowano

Ghotika, Obecność, Carrie, Amityvile, dom snów, sierota, martwe zło (;_ ;), Rec, Silent Hill, Uśpieni (dobry nowy horror, tylko nie wiem czy teraz jest gdzieś na stronach, gdyż leci dopiero w kinach ;v), Tylko kochankowie przeżyją, naznaczony. Chyba starczy xD

Przekonały mnie tylko Obecność i Dom snów. Mi bardziej chodzi o takie, że jest dużo zabójstw, porwań, gwałtów i wgl. (każdy wie o co chodzi). Znasz może takie? Zobacz np. Droga bez powrotu. Jest kilka osób które gdzieś wyjechały i każdy po kolei ginie i na końcu zostaje jedna lub dwie osoby. Nie koniecznie one też muszą przeżyć.

Opublikowano

Przekonały mnie tylko Obecność i Dom snów. Mi bardziej chodzi o takie, że jest dużo zabójstw, porwań, gwałtów i wgl. (każdy wie o co chodzi). Znasz może takie? Zobacz np. Droga bez powrotu. Jest kilka osób które gdzieś wyjechały i każdy po kolei ginie i na końcu zostaje jedna lub dwie osoby. Nie koniecznie one też muszą przeżyć.

Większość tego typu horrorów ma beznadziejną fabułę, jeżeli chcesz się bać lepiej obejrzeć coś co Ci wpływa na psychikę ;_;. Te wszystkie horrory z wycieczkami etc, to nie moje klimaty :D, droga bez powrotu w ogóle mi się nie podobała, przysypiałam na tym. Jeżeli chcesz dużo zabójstw: Krwawe walentynki (chociaż bardziej dla mnie to komedia xD), dom woskowych ciał, roznosiciel, piła, klątwa, ring (klasyki ;_ ;), rzeź, mgła, bez litości, postrach nocy, śmiertelny krąg, koszmar z ulicy wiązów, lustra, piątek 13.

Gb2zMZi.png

Opublikowano

Piła xD

650311402782440296730.jpeg

Mój PC:

CPU: I5 2500k I GPU: Sapphire HD7950 Vapor-X I PSU: be quiet! L8 CM 630W I MOBO: MSI Z77A G43 I RAM: Patriot 2x4GB 1600MHz I CASE: Fractal za 400zł NW

Opublikowano

I Spit On Your Grave 1 i 2 (1 lepsza)

Dwóch opryszków zgwałciło brutalnie kobiete z skutkiem smiertelnym (jakby sie wydawalo), a potem ona sie msci.

Opublikowano

Polecam ''Obecność''. Jedyny horror przy którym mało co się nie posrałem ze strachu. Zajebisty i podobno oparty na faktach ;)

Jeżeli Ci chodzi o dużą ilość zabójstw to fajne jest : ,, Nieodebrane połączenie '', ale ciężko to nazwać horrorem.

Opublikowano

Może jak obejrzysz Piłe, to Piła II?

650311402782440296730.jpeg

Mój PC:

CPU: I5 2500k I GPU: Sapphire HD7950 Vapor-X I PSU: be quiet! L8 CM 630W I MOBO: MSI Z77A G43 I RAM: Patriot 2x4GB 1600MHz I CASE: Fractal za 400zł NW

Opublikowano

Kolekcjoner z 2012 bodajże, tępa krwawa jatka ale można się odstresować trochę.
Sinister, naprawdę dobry horror, można się przestarszyć (jest o wyjeździe i dzieją się dziwne rzeczy).

Admin Cienia
Opublikowano

Martwa Cisza (wersja z 2007r.), Dom na przeklętym wzgórzu lub Statek widmo. Nie są to zbyt dobre horrory, jednak z nudów można obejrzeć.

1294477714-U1.png

Opublikowano

Co do Piły to obejrzałem wszystkie części po dwa razy ;p Obejrzę sobie dzisiaj ''Obecność'', a potem ogarnę inne te co napisaliście czy wgl. warto oglądać. Dzięki!!

Opublikowano

Jesteś sadolem!!! :D Obejrzyj Dziewczyna z sąsiedztwa-> Horror, bo jest też komedia o tym samym tytule.

Ostatnio szukałem tego filmu, bo chciałem go obejrzeć ponownie.

Opublikowano

Obejrzyj "Po imprezie" lub "Labirynt" Ciekawe                                               

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...