Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PS3 - problem z doborem dysku

Dafney

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, rozmyslam nad zakupem konsoli i nie wiem czy dysk 80gb jest wystarczajacy w PS3? Pytam poniewaz mam dylemat i opcje kupna PS3 SS 500GB oraz PS3 80GB w tym ze 80GB ma fajne gratisy, ale nie wiem czy dysk nie jest za maly i czy szybko idzie zapelnic dysk na konsoli

Opublikowano

A jakie sa opinie o konsoli super slim? Awaryjna czy jest ok? Jestem absolutnie zielony w konsolach. I czy moglbys tak przyblizyc ile gier zmiesci sie na 80gb? Wiem tyle ze PS3 nie instaluje gier na dysk wiec co tak duzo zabiera tej pamieci?

Opublikowano

Praktycznie każda gra instaluje jakieś dane na dysku, od kilku MB po kilka GB...

Ile gier się zmieści to trudno powiedzieć, jeśli mniej więcej wiesz jakie gry chcesz kupić, to sprawdź sobie również okładki, z tyłu jest napisane ile miejsca będzie potrzebowała gra na zainstalowanie danych.

10 gier myślę, że zmieści się bez problemu i potrzeby kasowana danych innych gier.

819531478353821175209.gif

Opublikowano

Jak dbasz tak masz, Slimy i Super Slimy są najmniej awaryjne. Co nie oznacza, że sprzętu nie da się zabić....

Od siebie polecam Slima z serii CECH-30xxB

819531478353821175209.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...