Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SKARGA] KichaMCPL

Małpa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chcę złożyć zażalenie na SA OP - @KichaMCPL , nie będę tu go wyzywał, że jest dzieckiem pozbawionym życia, lizusem któremu powinny już brodawki na języku wyskoczyć od ciągłego lizania, bo każdy zna rzeczywistość, więc tego nie napiszę. Nie napiszę też tego, że przykro mi z powodu puszczania muzyki odpowiednio na jego poziomie stanu umysłu oraz zabawy rangami przez to dziecko minecrafta. Po prostu napiszę prosto: proszę o utemperowanie tej osoby, gdyż psuje tego ts swoim zachowaniem. Dodatkowo czuję się urażony nadaniem mi przez niego rangi "Gracza minecraft". Pozdrawiam.

Opublikowano

Nikt mi także nie może zabronić siedzenia na pogaduszkach, które są ogólnodostępne i powinien na nich panować jakikolwiek ład.

Opublikowano

Nikt Ci nie każe z nami siedzieć i gadać :) Ale dzięki, poprawiłeś mi humor.

To za niedługo sam będziesz siedział.

76561198001815076.png
Opublikowano

Dodatkowo czuję się urażony nadaniem mi przez niego rangi "Gracza minecraft".

Jebałem. XDDD

No troszkę czasami przesadza, ale wczoraj z nim byłem na kanale i z kilkoma innymi osobami - nie było żadnych sytuacji.

Poprosiłem o zdjęcie kilku grup i uczynił to bez problemu.

Nikt Ci nie każe z nami siedzieć i gadać  :) Ale dzięki, poprawiłeś mi humor.

Nie przesadzaj. Serwer forum nie jest Twoją własnością. :v

76561198093115115.pngAddFriend.png

Opublikowano

Kicha w ramach pokuty odbędzie pielgrzymkę na kolanach do Częstochowy. Zaś tobie w ramach rekompensaty mogę przydzielić niesamowitą rangę na TS- "Kosmiczny Wojownik".

1294477714-U1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...