Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Złota myśl mentora nr 7 - Szybka nawigacja.

Rzary.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

236551400526268619318.png

Czy czasem zdarzyło Ci się nie znaleźć danego działu?

Mało użytkowników naszego forum zdaję sobie sprawę, że jest taka funkcja  jak ''Szybka Nawigacja''

Szybka Nawigacja pozwala nam na bezproblemowe znalezienie danego celu.

Może być to:

*Społeczność - pozwala nam na obejrzenie najnowszych tematów, użytkowników online, listę użytkowników, a także wszystkie aktualizacje statusu. 

rw01ta.jpg

*Forum - znajdziemy tam wszystkie działy, oraz subfora. 

stdmfa.jpg

*Blogi - znajdziemy tam wszystkie swoje blogi, które napisaliśmy.

6pw7bh.jpg

Pewnie jesteście ciekawi gdzie takie coś się znajduje:

5w4mj4.jpg

Pozdrawiam. :)

Opublikowano

Przekonany byłem, ze zrobicie poradniku o kodzie werfikacynym, ponieważ nawet weteran forum może w łatwy sposób zablokować sobie konto, ale cóż, może następnym razem.

lpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.png

Opublikowano

Przekonany byłem, ze zrobicie poradniku o kodzie werfikacynym, ponieważ nawet weteran forum może w łatwy sposób zablokować sobie konto, ale cóż, może następnym razem.

Dwuetapowa weryfikacja jest w planach.

1378331621-U719057.png

Opublikowano

ja

Chyba wolna nawigacja, szybciej sam sprawdzę.

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Mi to się nie przyda, bo wiem gdzie są wszystkie działy, a co do blogów to czytam tylko tego bartka JP - recenzje na MPC.

Może zrobicie taką poradę : " Jak przywrócić tekst " - wiecie o co chodzi. Jak się piszę poradnik to czasem coś wyskoczy lub my coś zepsujemy i nam usuwa tekst. Ktoś kiedyś pisał, że da się przywrócić utracony tekst. Jak nie można - sorry.

Dobra robota ;-)

Opublikowano

Mi to się nie przyda, bo wiem gdzie są wszystkie działy, a co do blogów to czytam tylko tego bartka JP - recenzje na MPC.

Może zrobicie taką poradę : " Jak przywrócić tekst " - wiecie o co chodzi. Jak się piszę poradnik to czasem coś wyskoczy lub my coś zepsujemy i nam usuwa tekst. Ktoś kiedyś pisał, że da się przywrócić utracony tekst. Jak nie można - sorry.

Dobra robota ;-)

Gdy piszemy długi tekst, czy po prostu afczymy w polu tekstowym zawartość zapisuje się co kilka chwil. Zostajemy o tym powiadomieni w taki sposób:

340491401714871976102.png

Teraz gdy np. przez przypadek odświeżymy, czy klikniemy na coś i strona zniknie możemy bez problemu odzyskać zawartość ostatnio zapisaną:

946411401714871976102.png

Czasem trzeba tylko przejść do pełnego edytora jak nie wyświetli się powyższa informacja. W pełnym wyświetlić się powinna.

A teraz po prostu przywracamy zawartość. :-) 

810731401714871976102.png

Dziękuję. Jestę Mentorę. :P

76561198093115115.pngAddFriend.png

Opublikowano

Gdy piszemy długi tekst, czy po prostu afczymy w polu tekstowym zawartość zapisuje się co kilka chwil. Zostajemy o tym powiadomieni w taki sposób:

340491401714871976102.png

Teraz gdy np. przez przypadek odświeżymy, czy klikniemy na coś i strona zniknie możemy bez problemu odzyskać zawartość ostatnio zapisaną:

946411401714871976102.png

Czasem trzeba tylko przejść do pełnego edytora jak nie wyświetli się powyższa informacja. W pełnym wyświetlić się powinna.

A teraz po prostu przywracamy zawartość. :-) 

810731401714871976102.png

Dziękuję. Jestę Mentorę. :P

Dzięki, ale można by było taką rade zrobić ;)

Opublikowano

Niezłe, sam od dawna nie korzystałem xD

Ale według mnie powinniście zrobić parę "mikro-skryptów" do sygnatur, tak jak kiedyś chodzili ludzie z tym

"*Nick zalogowanego użytkownika* nie bądź menda, daj lajka!"

I w przypadku gdy np. Lord Makin jest zalogowany to pokazuje

"@Lord Makin nie bądź menda, daj lajka!"

76561198044975849.png

Best Member

• 8 miesięcy temu...
  • 2 lata później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...