Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Waithack Metinek.eu 1.06.2014 < Zostaw Like >

OnlyMadryt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiele osób prosiło mnie abym stworzył WH Pod ten serwer

Więc postanowiłem wam udostępnić w pełni działające wh

Zostaw Likeee !!! :P

Odrazu napisze że nie jest to wh od Evil14 , Pekuei , Tymka . czy kogoś tam innego.
Waithack jest wykonany w 100 % przeze mnie. Więc doceń moją prace i zostaw +

1308765534-U105386.png

1308765606-U105386.png

1308765562-U105386.png

1308765487-U105386.png

1308765466-U105386.png

1308765590-U105386.png

1308765578-U105386.png

1308765441-U105386.png

Wszystkie pliki wrzucamy do folderu ,,PACK'' 
   Jeśli działa postaw 5 w profilu + Like 
    Chcesz więcej ? Napisz na PW !
    Wygasły linki ? Napisz na  PW !
    Chcesz cheaty pod inny serwer ? PW

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Widać wszystkie wierzchowce / dungeony / mapy / nowe sety ( zbroje / bronie ) 
Mała Waga pliku
Wolne od wirusów 
Nie wyrzuca z clienta

1284282093-U138092.png

Życzę miłego Cheatowania ;p

Opublikowano

zabezpieczyli sie przed tym, tylko patcherem uruchomisz gre :)

Nie możliwe .. Jak będzie trzeba zrobie obejście patchera.. ;xx

Potwierdzi ktoś to info jeszcze ? że tylko patcherem sie da odpalić gre ?

Opublikowano

wykryło mi keylogera -_-

Jaki keyloger ? ... Skany czyste . 

Zaraz dam skan z mojego antywira sec.

Edit .. Skan z antywira

ew.png

Opublikowano

Takie wh jak ty robisz na każdy server to jest tylko nabijanie postów (odświeżanie 10 tematów na dzień). Wystarczy że zrobisz 1 wh i potem tylko index mieć z danego servera i gotowe nie widzę w tym logiki.

Opublikowano

Takie wh jak ty robisz na każdy server to jest tylko nabijanie postów (odświeżanie 10 tematów na dzień). Wystarczy że zrobisz 1 wh i potem tylko index mieć z danego servera i gotowe nie widzę w tym logiki.

Jak umiesz to zrób :) ( wh od podstaw zrobione ) 100 % przeze mnie

ShivaMT2 zabezpieczona na index ... Jakoś posiadam WH .. Nie wiesz a pie... Głupoty :)) ... Sory ale nie osiągniesz nigdy tyle co ja :)

Opublikowano

Jak umiesz to zrób :) ( wh od podstaw zrobione ) 100 % przeze mnie

ShivaMT2 zabezpieczona na index ... Jakoś posiadam WH .. Nie wiesz a pie... Głupoty :)) ... Sory ale nie osiągniesz nigdy tyle co ja :)

Miszczu najpierw poszukaj sobie w moich tematach a nie rzucasz pustymi słowami.

Także twoje spamowanie nic nie daje :)

@Zapraszam na PW jak masz jakiś problem.

Opublikowano

A umialbys moze zrobic do tego kamermoda, ktory by dzialal? Bo ja nie mam pomyslu jak to zrobic.

Da się zrobić kamermoda ale problem jest z teleportowaniem :P

Opublikowano

Wszedzie wrzuasz ten sam wh który udostępniałem jakiś czas temu powiedz mi, jaki jest w tym sens? Jedynie co dodajesz swojego to plik index danego klienta.

Nie ładnie tak podkradać prace innym kolego.

Opublikowano

Wszedzie wrzuasz ten sam wh który udostępniałem jakiś czas temu powiedz mi, jaki jest w tym sens? Jedynie co dodajesz swojego to plik index danego klienta.

Nie ładnie tak podkradać prace innym kolego.

Człowieku zedytuj sobie wh.epk i eix i zobacz sobie ... i tam nie ma nic od ciebie więc skończ pier.. głupoty ... Bo robisz z siebie pajaca ;)

Chyba powtarzam setny raz ... Robiłem je sam całe od podstaw -.- i żadnego indexu nie edytuje tylko pierwsze robiłem owe 2 pliki a dopiero potem index. No chyba że mają zabezpieczone wtedy działam swoimi metodami ... Widać jaki doinformowany jesteś

Opublikowano

Nie, nie zobaczyłem jeszcze żadnego WH od Ciebie na zabezpieczonego klienta.

Wszedzie dajesz tego samego Wh więc się nie kłóć, bo robienie odzielnych tematów jest conajmniej idiotyczne.

Rozpakować WH które dawałem na forum nie jest problem, eternexusem rozpakujesz i pewnie usunałeś zawartość jaka była w środku i myslisz, ze to twoje.

Opublikowano

Nie, nie zobaczyłem jeszcze żadnego WH od Ciebie na zabezpieczonego klienta.

Wszedzie dajesz tego samego Wh więc się nie kłóć, bo robienie odzielnych tematów jest conajmniej idiotyczne.

Rozpakować WH które dawałem na forum nie jest problem, eternexusem rozpakujesz i pewnie usunałeś zawartość jaka była w środku i myslisz, ze to twoje.

Idiotyczny jesteś ty i nie mam zamiaru  z toba dyskutować .. Żadnej zawartości nie zmieniałem . Robiłem sam całe od podstaw . Ty mi nie musisz wierzyć bo szczerze mam na ciebie ..... ;)  każdy wie że harnas to ... :) chyba nie musze kończyć . Więc grzecznie zamknij buzie i sie nie udzielaj w moich tematach bo jesteś daremny.

Nie wiem czy cie nie karmią w domu czy co że taki upierdliwy jesteś ? ... Nie mam zamiaru spamowac na forum ;))) jak coś pw pogadamy na ts-ie chory 15 latku :)

Bo narazie nie daje na zabezpieczone gdyż sporo pracy w nie wkładam ;) ... Ale niedługo sie pojawi :>

Opublikowano

Nic ciekawego :)

Niczym się nie różni od dziesiątek innych wrzuconych przez Ciebie :)

Chyba tylko plikiem index z folderu danego serwera xD

Opublikowano

Nic ciekawego :)

Niczym się nie różni od dziesiątek innych wrzuconych przez Ciebie :)

Chyba tylko plikiem index z folderu danego serwera xD

Chyba czytać nie umiesz ... Pisze ci to kolejny raz nie twoje ani nie harnasia aka złodzieja jest wh ... Jest robione 100 % przeze mnie ... :) Hejtować to ja też potrafie ... Zrób coś sam...

Opublikowano

Chyba czytać nie umiesz ... Pisze ci to kolejny raz nie twoje ani nie harnasia aka złodzieja jest wh ... Jest robione 100 % przeze mnie ... :) Hejtować to ja też potrafie ... Zrób coś sam...

A czy ja napisałem że to jest mój czy też harnasia? Trochę inteligencji wystarczy do przeczytania mojego posta ze zrozumieniem, napisałem że niczym się nie różni od innych wrzucanych przez Ciebie prócz indexu :)

Opublikowano

A czy ja napisałem że to jest mój czy też harnasia? Trochę inteligencji wystarczy do przeczytania mojego posta ze zrozumieniem, napisałem że niczym się nie różni od innych wrzucanych przez Ciebie prócz indexu :)

a co za kazdym razem mam robić wszystko od nowa ? pomyśl zanim coś napiszesz ...

Opublikowano

a co za kazdym razem mam robić wszystko od nowa ? pomyśl zanim coś napiszesz ...

Mógłbyś zrobić temat zbiorczy :)

Ale co ja tam wiem przecież lepiej dawać to samo i nabić posta :)

Opublikowano

Mógłbyś zrobić temat zbiorczy :)

Ale co ja tam wiem przecież lepiej dawać to samo i nabić posta :)

No wiadome ;)

// Dzisiaj powinno pojawić sie update bo wgrali nową mape i sie podobno wejść nie da ;p :))

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...