Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PS3 pytanie o internet

p4blo01

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pare pytań 

Zamierzam zakupic ps3 slim lub super slim 

1. Która model jest lepszy ?

2, Czy oba modele mają Wifi

3. Czy będę miał lagi grając na wifi na necie który lata mi po 180kb/s -190kb/s

4. Czy lepiej by było przez kabel grać ( jak się da ? )

5. I czy dało by się grając np w bf3 rozmawiać z kolegą przez ps3 ?

1377531174-U173186.png

Opublikowano

1.Różnica tkwi w wyglądzie i cenie produkcji, parametry systemowe są takie same.

2.Wszystkie PS3 mają Wi-Fi.

3.Gram na podobny i nie mam lagów, zależy też jak daleko znajduje się konsola od routera.

4.Do PS3 możesz podłączyć net'a przez kabel lub wi-fi więc nie powinno być problemów.

5.Tego sam nwm, nigdy o tym nie słyszałem (jak chcę pogadać to podstawiam lapka i gadam przez skype).

vy3f.jpg
Opublikowano

Witam mam pare pytań 

1. Która model jest lepszy ? Slim, najlepiej coś z serii CECH-30xxB

2, Czy oba modele mają Wifi Tak

3. Czy będę miał lagi grając na wifi na necie który lata mi po 180kb/s -190kb/s Nie powinno

4. Czy lepiej by było przez kabel grać ( jak się da ? ) Oczywiście, że lepiej, masz gwarancje, że w trakcie gry nie zgubi Ci sygnału jak to bywa w przypadku wifi

5. I czy dało by się grając np w bf3 rozmawiać z kolegą przez ps3 ? Da radę ale tylko jeśli kolega będzie z Tobą grał, podczas gry chat PS3 nie działa i komunikować możesz się tylko dzięki chatowi w grze

819531478353821175209.gif

Opublikowano

Witam mam pare pytań 

1. Która model jest lepszy ? - Slim

2, Czy oba modele mają Wifi - tak

3. Czy będę miał lagi grając na wifi na necie który lata mi po 180kb/s -190kb/s - jeśli będziesz korzystał podczas grania tylko z PS3 to nie powinno.

4. Czy lepiej by było przez kabel grać ( jak się da ? ) Jak dałbyś radę, u mnie jak gram na WI-FI to czasami rozłącza ale myślę że to wina że jest podłączone za dużo urządzeń do wifi

5. I czy dało by się grając np w bf3 rozmawiać z kolegą przez ps3 ? tak, ale tylko będąc w jednej drużynie, inaczej nie da rady.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...