Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Komputer za około 4000zł

DeGreZet

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam na myśli zestaw ze wszystkimi niezbednymi akcesoriami, więc prosiłbym wszystkich pseudo speców o nie wysyłanie mi po raz kolejny propozycji za równą cenę bez chłodzenia i przykładowowo bez obudowy(bo przecież skoro pisze, że mam 4k na kompa to oznacza, że mogę dołożyć do tych 4k dodatkowo 200zł na obudowę i 300zł na chłodzenie.... ;__:).

4K NA CAŁĄ SKRZYNKĘ ZE WSZYSTKIM!!!

76561198044354237.png

Opublikowano

Chodzi mi o koszyta typu wentylator na procek czy tam jakieś inne chłodzenie, rzeczy niezbędne do podłączenia internetów itp. Tak, żeby wszystko działało i nie okazało się po zakupie, że muszę jeszcze wydać 150zł bo o czymś zapomniałem.

Nie mam na myśli klawiatury, głośników ani innych zewnętrznych rzeczy bo w to się już zaopatrzyłem.

76561198044354237.png

Opublikowano

Pisałem, że mam do wydania 4000zł, więc za co mam sobie dokupić chłodzenie na procek? Chyba, że mi dasz.

I małe sprostowanie, chciałbym kompa w obudowie Zalman Z11 lub ewentualnie Z3 white gdy już braknie kasy na coś fajnego. Oraz procek zdatny do podkręcania - myślę, że lepszym wyborem będzie I5 4670k i Windforce gtx 770.

76561198044354237.png

Opublikowano

Pisałem, że mam do wydania 4000zł, więc za co mam sobie dokupić chłodzenie na procek? Chyba, że mi dasz.

I małe sprostowanie, chciałbym kompa w obudowie Zalman Z11 lub ewentualnie Z3 white gdy już braknie kasy na coś fajnego. Oraz procek zdatny do podkręcania - myślę, że lepszym wyborem będzie I5 4670k i Windforce gtx 770.

A czego ty wymagasz od 4k? Oc i 780? Marzenie.

Cooler masz z procesorem..

graphic.png
Opublikowano

Czy gdzieś napisałem, że chce jedno i drugie?

Podałem alternatywną opcję i chciałbym wiedzieć czy nie byłaby lepsza - GTX 770 i I5 4670k

Najpierw uczymy się czytać potem hejtujemy.

Ok sprawdziłem sobie i chyba bardziej opłaca się kupić ten nowszy procek, fajnie, że poczekałem do czerwca z kupnem kompa.

Dzięki za pomoc kicek.

76561198044354237.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...