Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Router Asus RT-N65U

leper1233

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Posiadam router Asus RT-N65U ten router posiada bardzo dużo możliwości i nie do końca ogarniam wszystko więc sprawa jest taka wyjeżdżam na wakacje i chciałbym mieć na tych wakacjach internet z routera który jest włączony 24h/7 u mnie w domu, a na wakacje biorę telefon który ma opcję routera oraz laptopa i chciałbym mieć neta w laptopie czy jest taka możliwość ? Jakiś VPN lub jakaś inna opcja AiCloud ?

x

Opublikowano

Jedziesz na wakacje kilkaset kilometrów od domu, i chcesz mieć wifi z tego routera który stoi w domu ?

Jedyny sposób żeby mieć neta w lapku to hotspot zrobiony z telefonu, o ile masz na nim internet.

Opublikowano

@up

Trochę szukałem w nocy rozwiązania i go mam w moim routerze jest opcja VPN wystarczy że router będzie włączony, a za pomocą telefonu połączę się opcją VPN w telefonie z dowolnego miejsca i udostępnie internet potem odbiorę go przez wifi w laptopie i tak o to mam internet ;)

x

Opublikowano

jeżu, człowieku ! pomyśl co pleciesz za bzdury !

jak będziesz miał INTERNET ( w telefonie )  , podłączysz się przez VPN do swojego routera by z niego udostępnić łącze internetu żeby mieć internet tam gdzie już masz internet !

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...