Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nagrywarka do komputera?

MuschroomPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ale, zaraz o czym ty mówisz, chcesz żeby osobny sprzęt nagrywał ci obraz z komputera?

Do takiego czegoś służą zwykłe programy, już bardziej opłacalne dla ciebie będzie dokupić osobny dysk na który owy program nagrywałby dzięki czemu powinieneś uniknąć znacznie spadku wydajności.

Sprecyzuj się bardziej o co ci chodzi ;)

Opublikowano

Programów używałem dawno dawno temu :) fraps -Spadek fps action Duży koszt programu itp...
Chodzi mi o takie coś jak nagrywarki avermedia... podłączasz klikasz guzik i się nagrywa bez spadku fps

post-1020200-0-92310900-1382289253.png

Opublikowano

AVerMedia jest do komputera, nie wiem gdzie widzisz problem :P Jest jeszcze Elgato Game Capture, ale nie wiem czy działa na tej samej zasadzie.

@UP czytaj co on pisze

Opublikowano

AVerMedia jest do komputera, nie wiem gdzie widzisz problem :P Jest jeszcze Elgato Game Capture, ale nie wiem czy działa na tej samej zasadzie.

@UP czytaj co on pisze

Daj mi link do avermedi pod PC

Opublikowano

Programów używałem dawno dawno temu :) fraps -Spadek fps action Duży koszt programu itp...

Chodzi mi o takie coś jak nagrywarki avermedia... podłączasz klikasz guzik i się nagrywa bez spadku fps

A jaki budżet?

Bo jest pełno nagrywarek działających na różnych zasadach z różną specyfikacją, AverMedia to jedne z lepszych, ale równie dobrze możesz kupić coś tańszego nagrywającego mniejszą ilość FPS w mniejszej rozdzielczości.

Jest tego pełno, tak jak pisał True.

Link chociażby ten.

http://allegro.pl/nagrywarka-avermedia-lgp-przenosna-gamedot24-i4235810839.html

436951440626370320491.png

Opublikowano

Dobra chodzi mi o to żeby po prostu nagrywać obraz z monitora komputera .. prościej się chyba nie da :D , czyli od nagrywania taką nagrywarką spadają fps?

A jaki budżet?

Bo jest pełno nagrywarek działających na różnych zasadach z różną specyfikacją, AverMedia to jedne z lepszych, ale równie dobrze możesz kupić coś tańszego nagrywającego mniejszą ilość FPS w mniejszej rozdzielczości.

Jest tego pełno, tak jak pisał True.

Link chociażby ten.

http://allegro.pl/nagrywarka-avermedia-lgp-przenosna-gamedot24-i4235810839.html

A budżet to jakiś 150 zł

Opublikowano

Za 150 zł to możesz sobie kupić pudełko po takim urządzeniu najwyżej. Najtaniej za 3 stówy jest AVerMedia Lite na PCI-E x1

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...