Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Słuchawki podobne do Fatal1ty ?

Rogetenek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, poszukuje sluchawek podobnych do Creative Fatal1ty, posiadałem je bylem bardzo zadowolony z jakosci dzwieku, poleci ktos cos podobnego byc moze nawet tanszego? :P

Opublikowano

Creative Fatal1ty są fatalne. Za taką cenę można dostać naprawdę dobre słuchawki.

Z mikrofonem czy bez? W tej cenie słuchawki z mikrofonem to kiepski wybór.

Ile możesz dołożyć?

Polecam Maxell Retro DJ/Superlux HD 681/Superlux HD 681 EVO + Zalman ZM-MC1 (nie wiem czy dobrze napisałem)/Trust Starzz

b1zvsj.jpg

Opublikowano

najlepsze są Superlux HD 681

Opublikowano

Superluxy 681 - genialne , wygodne , nie grzeją 

co do fatal1ty nigdy ich na uszach nie miałem 

więc nie mam porównania, ale 681 są porostu świetne .

Opublikowano

Superlux HD681 albo Maxwell Retro DJ.

Jedyne rozsądne słuchawki w tej cenie

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Opublikowano

Superlux HD681 lub Maxell Retro DJ.

Fatal1ty to jedne z najgorszych słuchawek które słyszałem w stockowej wersji, bez modów brzmią fatalnie, co wskazuje sama nazwa. Maxell'e mają podobny charakter brzmienia, mocny bas, lekko schowana średnica. Superluxy grają ostrzej, bardzo detaliczne brzmienie, mocna góra. Zależy jakie preferujesz brzmienie.

Opublikowano

Jak on jest dobry to nie wiesz co oznacza że dzwięk jest dobry!

Opublikowano

Chce zeby dzwiek byl jak w fatal1ty, naprawde dobry jest :P

Jeśli nie miałeś okazji korzystać z innych sluchawek majacych naprawde dobry dzwiek to moze Ci sie tak wydawac.

W budzecie do 100zl nie ma w czym przebierac. Proponuje: Pioneer SE-M290

są tanie i w miare dobre ;)

Opublikowano

Fatal1ty nie mają czystego dźwięku ani nawet dobrego basu, nawala tam sam midbas. Superluxy prezentują krystalicznie czyste brzmienie z bardzo szeroką sceną i dobrym pozycjonowaniem przestrzennym dźwięków, idealne do FPS'ów oraz słuchania muzyki opierającej się na instrumentach (np. rock, perkusja czy gitary naprawdę dobrze na nich brzmią) za to maxell'e prezentują typowo basowe brzmienie, bas tutaj schodzi całkiem nisko przy czym mamy nawet dobry wokal i wysokie tony, jednak tego drugiego jest mniej niż w superluxach.

Zatem jeśli podoba Ci się nawalający basem charakter Fatal1ty - wybierz Maxell'e, łatwiej będzie się przestawić na prawdziwy dźwięk.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...