Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Video jak przenieść serwer TeamSpeak3 na nowego VPS

Mr-OMGWTF

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mogłeś dać podkład muzyczny bo strasznie to mikro ci działa :D Szumy są.

Spokojnie xD moge dodać w każdej chwili ale z YT bo na Ubuntu ciężko program ogarnąć ;p

bdqPw.gif

Opublikowano

no nie gadaj ze odszumianie n audacity jest cięzkie na ubuntu, bo to program opensource

Profesjonalne Wsparcie Serwerów TeamSpeak3          Boty funkcyjne na Serwery na zamówienie         Twórca bety Dużego Bota Serwerowego TS3

Kontakt:

PW     GG: 2660269     e-mail: [email protected]

Opublikowano

no nie gadaj ze odszumianie n audacity jest cięzkie na ubuntu, bo to program opensource

czy ja mówię ze odszumianie jest trudne ? w audacity nie edytujesz sobie filmu czyli nie zmontujesz do filmu muzyki.

bdqPw.gif

Opublikowano

zainstaluj sobie program Kino, nie jest jak camtasia, ale daje rade na takie proste potrzeby

Profesjonalne Wsparcie Serwerów TeamSpeak3          Boty funkcyjne na Serwery na zamówienie         Twórca bety Dużego Bota Serwerowego TS3

Kontakt:

Opublikowano

zainstaluj sobie program Kino, nie jest jak camtasia, ale daje rade na takie proste potrzeby

Mam to.. ale miałem problem z tym.

bdqPw.gif

Opublikowano

jak bedziesz chcial cos w przyszlosci wrzucać daj znac to ci zmontuje i wycisze.

Kontakt:

Opublikowano

jak bedziesz chcial cos w przyszlosci wrzucać daj znac to ci zmontuje i wycisze.

Już nie rób ze mnie kogoś kto nie potrafi ogarniać "Linuxa" montowania i wyciszenia filmów....

I będzie dobrze jak przestaniesz spamować w tym temacie ;)

cYa

bdqPw.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...