Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GreenMT2 [Easy]

Host_SuperXD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witamy . Oto krótka prezentacja nowego serwera GreenMT2 NO HAMACHI
Oto co możecie u nas znaleźć
Lista dodatkowo dodanych zbroi:

6.jpg

Zbroje co 10lvl, stal 70, hw 80 i tak do 250

Lista dodatkowych broni dostępna na serwerze:

7.jpg

Kamienie Duszy dropi z metinów 5 - 250lvl, dropią +0 i ulepszać da się do +5, zmienione są ich wartości. Nowe kd ludu, um i magi przedstawione niżej:

Handlarze skromni ale serwer jest rozbudowywany więc z dnia na dzień znajdziecie coś nowego

8.jpg

Oraz fryzy i instry u instruktorów, dodany 6 skil, brak kamienia duchowego, dropi z metków wszystkich na każdym lvl, szansa na drop 10%

Biżuteria na 100, 150, 200 i 250

Jedna tarcza woj i ninja, druga sura i szaman

9.jpg

Nowe ulepszacze na itemy 80+

Dropi je na nowych mapach z nowych bosów metinów i mobów, kiedyś napisze co gdzie.

10.jpg

- Nowe mapy av3 - Smok, dowódca, moby a av2 oraz metki na 90 i 100lvl.

11.jpg

- Nowa mapa Kraina Śniegu od 100lvl moby na około 120lvl, metki na 100, 110, 120 oraz boss.

12.jpg

- Nowa mapa Miasto Duchów od 130lvl moby na około 150lvl, metiny na 120, 130, 140, 150 oraz boss.

13.jpg

- Nowa mapa Leśny Zamek od 160lvl moby na około 180lvl, metiny 150, 160, 170, 180 oraz boss

14.jpg

- Nowa mapa Lodowy Zamek od 190lvl, moby na około 210lvl, metiny na 180, 190, 200, 210 i boss

15.jpg

- Nowa mapa Śródziemie od 220lvl, moby na około 230-240lvl, metiny 210, 220, 230, 240, 250 i boss

16.jpg

Co pojawi się nowego:
1. ItemShop (aktualnie w fazie budowy)

2. Kolejne dodatkowe mapy                   
3. System pets              

4. Nowe itemy i mountsy                      

http://greenmt2.ct8.pl
GreenMT2
SERDECZNIE ZAPRASZA WSZYSTKICH UŻYTKOWNIKÓW MPCFORUM  
Zgłoszenia poprawek można składać poprzez stronę internetową serwera lub poprzez  GG pod numerem 999423

Serdecznie dzięki dla RyKoX za udostępnienie plików serwerowych które mieliśmy okazję poprawić i udoskonalić oraz za wzór prezentacji zasobów serwera

Opublikowano

Sorrki może i źle kojarzę, ale jak widzę taką ilość zbroi, broni i ulepków - to tak jakbym widziała serwer NightCore. No chyba, że to jest NightCore 2 pod inną nazwą. 

Nie ubliżając właścicielom obecnego jak i wymienionego przeze mnie serwera.

Opublikowano

Nieee. Wydaje mi się że 0 brane z konkurencji, ale to do wlaściciela nie do mnie. Ja jestem zwykłym graczem :)

To ile juz procentow tam mamy? ;> Pobieracie clienta? :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...