Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CS:GO vs CS 1.6?

TrelaPlayGames

CS:GO vs CS 1.6  

29 użytkowników zagłosowało

1. 1. CS:GO vs CS 1.6

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałbym poznać Wasze zdanie na temat dwóch kultowych serii gry Counter Strike.

Mianowicie mam na myśli, która część CS'a jest lepsza Waszym zdaniem. Proszę o uzasadnianie swoich głosów.

35304158024440663553.jpg

Opublikowano

obydwie są dobre, z tym że go ma więcej graczy, lepsza grafika, dodane i usunęte niektóre rzeczy, ja polecałem 1.6 dopóki nie nauczyłem się w go grać, na tą chwilę moim zdaniem go wygrywa

graphic.png

RANK - THE GLOBAL ELITE - 1028H

PROFIL STEAM → CLICK

Opublikowano

obydwie są dobre, z tym że go ma więcej graczy, lepsza grafika, dodane i usunęte niektóre rzeczy, ja polecałem 1.6 dopóki nie nauczyłem się w go grać, na tą chwilę moim zdaniem go wygrywa

Jednak po przejściu z 1.6 do CS:GO ciężko jest się przyzwyczaić do nowych map. 

35304158024440663553.jpg

Opublikowano

FREAKZZZ pierdolisz i to bardzo, na steam więcej graczy ma 1.6 i jest ich 2 razy tyle..

Pomyśl sobie od kiedy Counter Strike jest dostępny na Steam, a od kiedy CS: GO...

Twój argument nie ma sensu.

76561198093115115.pngAddFriend.png

Opublikowano

FREAKZZZ pierdolisz i to bardzo, na steam więcej graczy ma 1.6 i jest ich 2 razy tyle..

na samych rankedach ostatnio grało chyba 250k, w 1.6 obecnie gra może max kilka tys. osób.

Prawda jest taka, że : cs : go > cs 1.6 > cs sors

cs go przebija cs 1.6 grywalnością. grafika na full w full hd jest po prostu wyjebana w kosmos. Bugów jest niewiele, a jak już coś się znajdzie to po chwili valve wydaje mini patcha. Non steam jest niegrywalny - mała ilość serwerów, brak skinów itd. Po ogarnięciu cs go nie mam zamiaru wracać do 1.6. 

Opublikowano

jesteś tego taki pewien? zobacz sobie top 10 grywalnych gier na steamie, 1. dota2, 2. csgo, ggwpbb moron

graphic.png

RANK - THE GLOBAL ELITE - 1028H

PROFIL STEAM → CLICK

Opublikowano

CS:GO > CS 1.6

Na początku myślałem na odwrót, ale pograłem trochę więcej w globala i przekonała mnie ta gra. W 1.6 po patchu w kwietniu 2013r coś zjebali i wyglądam z perspektywy innego gracza jakbym miał 5fps (klatki), ścina przy full auto, gra ma zbyt dużo bugów. W globalu denerwuje mnie system dobierania graczy na MM, ale da się przeżyć, jeśli gra się w 3-5 premade :D Ogólnie global bardziej skillowa gra.

ou7821.jpg

exModerator Counter Strike

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...