Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z uruchomieniem metina

Dzonki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, mam od kilku dni już problem, z odpaleniem metina. Po odpaleniu wyskakuje taki błąd "log metin2.create_no_appropriate_device" (poniżej zdjęcie)

Próbowałem już chyba wszystkiego i przeszukałem całe google, wypisze czego próbowałem :

-Zgodność z XP (service pack 2,3)

-Zgodność z Vista

-Zgodność z 7

-Zgodność z 8

-Uruchamianie poprzez administratora

-Reinstall po 10 razy, na 2 różnych dyskach

Pomocy, ponieważ nie mam jak grać!!

post-113856-0-31361900-1401539571_thumb.png

Opublikowano

Spróbuj od nowa ściągnąć metka, możliwe, że jakiś plik się nie zgrał. ;)

KURmP9u.png

SERWER FREEBUILD

WEJDŹ, ZAGRAJ, ZOSTAŃ NA DŁUŻEJ!

Opublikowano

Pobierz CCleaner, usuń Gameforge Live (czy coś takiego), wyczyść wszystkie pliki dotyczące Metina, Spróbuj pobrać Gameforge jeszcze raz i instaluj uruchamiając z prawami administratora. 

35304158024440663553.jpg

Opublikowano

Trela- próbowałem, dalej nic.

N0resta - wez sie puknij w czoło i naucz czytać, próbuje tego od 4 dni. Problem dalej nie rozwiązany pomocy

Opublikowano

wina twojego kompa pomoże tylko wgranie nowego systemu lub kupno lepszego komputera ;-)

Opublikowano

Ja miałam taki sam problem gdy bawiłam się ustawieniami na windows XP i zmieniałam przyspieszenie sprzętowe

Wszystko Ci w kompie styka? Nie bawiłeś się ostatnio ustawieniami? Masz aktualne sterowniki do grafiki ?

who cares?

Opublikowano

up to nie wina sterowników bo ja jakoś ich wogóle nie mam i metin mi nornalnie chodzi musi poprostu od nowa wygrać system

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...