Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DYSKUSJA] Deila.eu vs Deila.pl

Dystryktyczny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Spodobał mi się bardzo serwer Deila. Chciałbym pograć na owym serwie dalej lecz widzę jakiś spór. Czytałem posty innych userów i wywnioskowałem iż Deila.pl została skradziona "smokowi" po czym czytam dalej że właśnie Deila.eu to serwer podrobiony/skradziony. Może mi to ktoś wytłumaczyć bo serwery się niczym nie różnią i nie wiem na którym zagrać oraz który będzie działał tak już na poważnie i na długo.

Czekam na konkretne odpowiedzi. Pozdro 6oo 

Opublikowano

Nic nie zostało skradzione.

Deila.pl jest serwerem własciciela który razem ze smokiem tworzył ten serwer.

Skradzione to on miał dziewictwo przez ojca w wieku 7lat.

Jest jedna zasadnicza roznica Deila.pl stoi, Deila.eu nie, i nie wroze jej przyszlosci ;D

Opublikowano

Deila.pl została skradziona przez sponsora, graj na Deila.eu bo tam już mało co ludzi jest tutaj będzie 500+, dzisiaj start o 18 bodajże

Opublikowano

Poprostu sponsor '' wyd*mał '' smoka , ale z tego co wiem to serwer nie został skradziony . Tak samo deila.eu nie jest w żadnym stopniu podróbką to jest ten sam serwer więc graj na tym który będzie miał więcej ludzi . Przy czym dodam że dziś startuje Metinek.eu o wiele lepszy server , więc wybór należy do ciebie :) .

WQyaZF.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...