Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Laptop za 2448 zł

kamilw456

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Lagi zależą od twojego łącza internetowego. A jeśli chodzi o klatkowanie i przycinanie, to w Fifę i CS-a jeszcze jakoś pograsz, ale w BF4? Zapomnij, chyba że w 800x600 na niskich.

W tej cenie można mieć coś lepszego pod gry (oczywiście najlepiej PC).

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Dobra w BF i tak nie gram tylko się pytam.A fifa i CS pójdą na lajcie (z podłączoną chłodziarką,myszką i słuchawkami i gadaniem na ts ze znajomymi ) ? A PC nie chcę bo sam  spoko PC do gier kosztuje tyle co ten laptop a jeszcze trzeba dokupić monitor a mnie na to nie stać.Napisz czy te gry pójdą :)

Opublikowano

PC jest dużo tańszy od laptopa. Jeśli nie zależy ci na mobilności, nawet się nie zastanawiaj, tylko bierz peceta.

W Fifę pograsz na najwyższych, w CS'a na wysokich lub średnich. Ale są lepsze laptopy w tej cenie.

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Wygląda fajnie.Jednak nie podoba mi się wielkość chciałbym żeby mój sprzęt miał 17'3 cala .  A jak to działa z tym systemem operacyjnym ? Bo wiem ,że to jest płytka z windows'a . Mógłbym ją ze starego laptopa wyciągnąć i włożyć do nowego ? Czy płytka musi być nowa jeżeli tak to nie ma szans ,żebym pozyskał ten komputer..

Opublikowano

A ten laptop co ja podesłałem będzie się szybko przegrzewać (wyłączać) ? Bo czytałem ,że u tego twojego to nie jest najlepsza zaleta.

Opublikowano

Lenovo Y510P to jest najlepszy laptop w tej cenie(nie licząc używek). Zawsze możesz ściągnąć system ze sklepu torrent, ale ten co masz powinien działać bez zarzutów chyba, że to jest XP który już taki za dobry nie jest. Monitor używka jakieś 200zł czyli masz 2300zł na sprzęt. Z takim sprzętem poradzisz sobie w BF4 na medium/high w 60FPS'ach.

Ta karta którą dałem możesz podkręcić do ustawień z R9 270x co jest bezpiecznie jak podkręcasz co 10-20Mhz.

http://techplanet.pl/przechowalnia/zapisana/?s=85773&s=78672&s=75830&s=67056&s=80504&s=50390&s=78773&s=88815

Lagi zależą od twojego łącza internetowego. A jeśli chodzi o klatkowanie i przycinanie, to w Fifę i CS-a jeszcze jakoś pograsz, ale w BF4? Zapomnij, chyba że w 800x600 na niskich.

W tej cenie można mieć coś lepszego pod gry (oczywiście najlepiej PC).

Kicław, mam słabego lapka z i5 3230m, 4gb ramu i 710m 2gb i chodzi mi na niskich w HD i mam średnio 40FPS'ów.

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Opublikowano

Najlepiej PC, pisałeś że ci obojętne. Masz może jakieś części ze starego kompa (o ile posiadasz)?

@ZeciarzEmil1 no to jest szansa na płynność w BF3 na moim xD

@down

Mam 740M, sygnatura.

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

@up

Pewnie, 710M 2GB, a HD7670 2GB są porównywalne.

@top

Lepiej PC moim zdaniem i tak czy siak.

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Opublikowano

Tu masz z wydajniejsza kartą :<132zł przekreczone>

http://www.morele.net/inventory/info/Wj3rBy/

A tu z gorsza

http://www.morele.net/inventory/info/TZ3u13/

+ kody :

1398553285-U364911.png

Sposób 1:   Gromadzimy co najmniej 3 podzespołów za co najmniej 1500zł i dajemy tą usługę: www.morele.net/montaz-komponentow-zestaw-komputerowy-od-trzech-elementow-266770/   następnie przechodzimy do koszyka, w polu "kod promocyjny"
c58eb1ab0228994e04076246494f6984173.245.
wklejamy:  W3FHN58JFW.
Od teraz montaż i wysyłkę mamy za 1zł :)
c58eb1ab0228994e04076246494f6984173.245.

zrodło kodów:

http://www.mpcforum.pl/topic/989161-tut-kody-na-darmowy-montazwysylke-na-morelenet-oraz-techplanetpl/

Opublikowano

Dałeś zły link, do własnej przechowalni.

U mnie masz lepszą obudowę, RAM-y i cośtam jeszcze, nie pamiętam a na morele jakąś przerwę mają.

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Wystarczy.Ale mam jeden problem bo na techplanet nie montują karty graficzne.A ja nie wiem jak to zrobić i nie wiem czy na to się zdecyduje.Oglądałem jakieś poradniki ale nie wiem czy dobrze to zrobię -_-

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...