Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dziwne rzeczy podczas wycieczki szkolnej ;_;

Rzary.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Wczoraj byłem na wycieczce szkolnej. Mieliśmy domki po 2 osoby. Byłem sobie z kolegą, oczywiście odpierdalaliśmy w nocy. Nagle ktoś rozwalił krzesło xD (ja) i postanowiłem zrobić sobie zdjecie tego ;_;. Na początku nic, zrobiłem zdjęcie i bawiliśmy się dalej xD Następnego dnia wstajemy i patrze sobie na te zdjęcie, a tu bardzo dziwne rzeczy, jakieś paranormal aktiviti 69. Patrzcie na to:

x1yaq5.jpg

Te coś po lewej to na pewno nic od nas. Żadna ręka ani nic. Nie przypominam sobie, żeby coś tam stała, ponieważ potem położyłem się obok tej szuflady xD Te coś drugiego to mi przypomina diabła z takimi rogami ;_; patrzcie xD

t06tiu.jpg

Na następny dzień podłoga w kiblu się nie zgadzała. Patrzcie xD

kayi7n.jpg

Oraz znikł ''diabeł'' Tam dalej są drzwi do kibla. Patrzcie na ich kolor, oraz położenie. Przybliżem się do tych drzwi i zrobiłem zdjecie ;_;

1j7gms.jpg

Nie wiem o co tym sądzić. XDDD. Może macie jakieś wasze opinie, co to jest itp? xD

Opublikowano

Nie wiem co Ty bierzesz ale bierz tego o połowę mniej ;_;. Podłoga- inny kąt światła. Ten "diabeł" to ten śmieszny wzorek z podłogi, pierwsze zdjęcie jest tak rozmazane, że po prostu zniekształciło wszystko xD

Gb2zMZi.png

Opublikowano

Iluminati // Nie wiem jak Ty, ale ja tu widzę wrogo nastawioną buźkę (czerwony pisak) 

post-939588-0-96522600-1401478090_thumb.jpg

Nie tylko Ty masz coś z głową ;-;

A tak ogólnie to ta ręka tam musiała być ._.

Opublikowano

Iluminati // Nie wiem jak Ty, ale ja tu widzę wrogo nastawioną buźkę (czerwony pisak) 

Nie tylko Ty masz coś z głową ;-;

A tak ogólnie to ta ręka tam musiała być ._.

Byliśmy we dwóch w pokoju, jak Ci miałęm tam rękę położyć? 

Opublikowano

A co dziwniejsze ta ręka ma 4 palce hahahaah xD

Ale jest kozacka bo ma zegarek xD // Albo jakiś gościu wbił do pokoju i chciał z Wami się przywitać.

Co robiłeś tej nocy, może coś by to wyjaśniło, że nie pamiętasz tego? 

Opublikowano

Tak, położyłem Ci tam rękę, odciąłem se ją. Zobacz, że ona się kończy, a zdjecie jest kawałek dalej ;_; Pozatym nikt nie ma u nas zegarka. ;__;. Ej to ja mam iść spokojnie spać czy nie? xD

@Minkin. Było jakoś po drugiej w nocy.

Opublikowano

Na moje albo dziwna prowokacja, albo ćpaliscie tak ostro że nawet nie wiecie co się wtedy działo. Pamiętajcie, Marihuanen to mocny narkotyk! 

Powiedzmy, że kiedyś już tu byłem <3/ Ryuozaki pozdrawia  :3

Opublikowano

@Rzary. Masz rację, latająca ręka. Na 100% coś mieliście na stole w ostatnią noc wycieczki xD

@1361622928-U485574.pngPreem Oni byli na wycieczce, jak tam tata mógł się znaleźć??

Opublikowano

@Rzary. Masz rację, latająca ręka. Na 100% coś mieliście na stole w ostatnią noc wycieczki xD

@1361622928-U485574.pngPreem Oni byli na wycieczce, jak tam tata mógł się znaleźć??

@Minkin

Wiesz co jest coś takiego jak opiekun a nawet nie wiadomo czy na pewno to była wycieczka :D

Opublikowano

Dzwoń po anty terrorystów i egzorcystę, pakuj się i uciekaj.

Nie macie większych problemów naprawdę ?

NJxbd4x.png

Opublikowano

Twój tata jest tutaj: http://scr.hu/12vr/viaq5

Nie masz o co się martwić. 

Czekam na jakies sensowne odpowiedzi, jeśli takie tutaj dostane ;_;

Dobra, powiem tak. Może faktycznie mieliście wycieczkę. A właściwie tripa. If you know what I mean.

Powiedzmy, że kiedyś już tu byłem <3/ Ryuozaki pozdrawia  :3

Opublikowano

Zbieg okoliczności, ale na pewno to był jakiś kolega, bez przesady, przecież to nie możliwe, żeby Ci nagle jakaś ręka na zdjęciu się pojawiła...

@1373230489-U611928.pngDami90x Widzisz, mówiłem Rzaremu, że to iluminati xD

Opublikowano

A ja odkryłem coś jeszcze gorszego!

RJ4McCn.pngH01Cmqr.png

73f687a60c91d5e5ac4b4978672aec0c.240x240

@top

Pewnie zdjęcie panoramicznie zrobione, wtedy takie cosie wychodzą.

Normalne zdjecie krzesła chciałem xD

@Minkin Byliśmy we dwójke w tym pokoju, ile razy Ci to mam mówić, nikogo więcej w tym pokoju nie było. 

@1373230489-U611928.pngDami90x FAK THIS XDXDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

Twój tata jest tutaj: http://scr.hu/12vr/viaq5

Nie masz o co się martwić. 

Czekam na jakies sensowne odpowiedzi, jeśli takie tutaj dostane ;_;

Uśmiałem się .. a tak na serio zamknij temat bo robisz z siebie idiotę ;D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...