Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co oznacza taka gwiazdka "Rekrut" obok nicku w lidze?

EvilBadDay

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

CHodzi mi o to co to oznacza i co daje ta gwiazdka obok nicku beztytvcv.jpg  Gdy najadę na nią kursorem jest napisane "rekrut nie dawno dołaczył do ligi" ale czy to jest coś w stylu zabezpieczenia dla nowych że nie spadnę przez określony czas?

Opublikowano

To nie ma nic do tego, czy spadniesz czy nie. Jest to po prostu taka 'informacja', że owy gracz jest w tej lidze od niedawna.

Opublikowano

@up ja właśnie słyszałem coś u nervariena  że to daje coś w stylu że przez tydzień nie możesz wypaść ligi ale nie wiem dokładnie dlatego sie pytam.

Opublikowano

@up ja właśnie słyszałem coś u nervariena  że to daje coś w stylu że przez tydzień nie możesz wypaść ligi ale nie wiem dokładnie dlatego sie pytam.

jest to 7 dniowa ochronka ;)

Opublikowano

W challengerze tak jest ;p

Opublikowano

To taka gwiazdka że jak wbiłeś niedawno do Dewizij :), jakąś tam ci ochrone daje, ale ja nwm jaką.

.

Opublikowano

To nie ma nic do tego, czy spadniesz czy nie. Jest to po prostu taka 'informacja', że owy gracz jest w tej lidze od niedawna.

ZABIERZCIE MU LIDERA PROSZE

Dopoki masz ta gwiazdke nie mozesz spasc z ligi. np z silvera do brązu. 

btw masz ją 7 dni

Opublikowano

Oj ludzie ludzie ...

Rekrut (gwiazka) jest to symbol niedawnego dołączenia do ligii lub dywizji. Wiążą się z tym korzyści takie jak w. wspomniany brak możliwości spadnięcia. Jednak oficjalnie wiemy tylko że w challenger'ze nie można spaść przez pierwszy tydzień po wejściu. W poszczególnych dywizjach przywileje rekruta obowiązują nas najprawdopodobniej przez najbliższe 2/3 gry. Jeżeli mamy na myśli ligii tu sprawa jest dosyć nieznana, gdyż z ligii można spaść np. po serii 5 przegranych pod rząd, więc można spekulować że mamy ochornę na np. 5 gier.

Zauważcie że sama ikonka rekruta a związane z tym przywileje to dwie różne sprawy.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Oznacza, ze niedawno wbiłeś do ligi

Witajcie, dzisiaj chciałbym przedstawić wam NOWY SERVER MINECRAFT 1.7.2 SURVIVAL/SKYWARS. Jest to pierwszy profesjonalny server łączący te dwa MODY. WPÓŁPRACUJEMY Z WIELOMA YOUTUBERAMI. WEJDZ I ZOBACZ SAM n2.csrv.pl:15699

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...