Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DeroX.pl [Dedyk] [Easy]

xGuRu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

skąd bronie 75, stalki i biżu z łez?

Bronie 75 - Riper/Niebieska Śmierć

Stalki - red las i inne metki na mapach 90+

Bizu - v2/red las

qolJA1e.png

Opublikowano

Serwer godny uwagi z tego co słyszę i mam nadzieje , że się nie zawiode :) Zagram na Pewno :D
Jinno , Nick: Dziursson , Zapraszam do wspólnej Gry :) Pisać PW tu lub w grze :D

Opublikowano

Serwer godny uwagi z tego co słyszę i mam nadzieje , że się nie zawiode :) Zagram na Pewno :D

Jinno , Nick: Dziursson , Zapraszam do wspólnej Gry :) Pisać PW tu lub w grze :D

Nie zawiedziesz się, zapraszamy też na TS'a : xxx

qolJA1e.png

Opublikowano

W ile wbije max lvl < Grając około 8 / 10 h dziennie > ?
do którego lv jest biolog ?
macie jakieś autorskie misje ?

ciężko wydropić stal / zatruty ?
kd wchodzi 100 % ?
ulepszanie 100 % ?

Ceny zmianek dalej macie po 20 kk ? .. < weź zmień na 100 k > ...
Fryzury są u npc ? < Np bez bonusów > żeby nasze postacie ładniej wyglądały
jak często odbywa sie event ox ?

jaka nagroda za wygranie całego oxu ?
Wykupicie gdzieś reklame ? bo 50 osób na serwerze w godzinach szczytu to to niezbyt dużo .. ;)
Zbalansowane klasy ? czy np. Bm rządzi ? ;p

Opublikowano

W ile wbije max lvl < Grając około 8 / 10 h dziennie > ? 2-3dni

do którego lv jest biolog ? 100lv

macie jakieś autorskie misje ? Tak, z bardzo ciekawymi nagrodami

ciężko wydropić stal / zatruty ? Chwilka ;)

kd wchodzi 100 % ? 70%

ulepszanie 100 % ? Zależy od itemka, mało kiedy pali

Ceny zmianek dalej macie po 20 kk ? .. < weź zmień na 100 k > ... 200x = 5kk drop kasy jest duży + sztabki

Fryzury są u npc ? < Np bez bonusów > żeby nasze postacie ładniej wyglądały Nie ma

jak często odbywa sie event ox ? 3-4 razy w tygodniu

jaka nagroda za wygranie całego oxu ? Różne, medale bohatera (IS), PD (IS), pety itp

Wykupicie gdzieś reklame ? bo 50 osób na serwerze w godzinach szczytu to to niezbyt dużo .. ;)Staramy się ;/

Zbalansowane klasy ? czy np. Bm rządzi ? ;p Zbalansowane

qolJA1e.png

Opublikowano

Zbroje odrażające, 9 ulepszaczy aż do 250lv.?, nie zagram .

Opublikowano

Ja już tutaj grałem może ktoś pamięta nick KochaneQ.

Ja nie zagram znudził mi sie.

Ale osobiście mogę go bardzo polecic, jest to najstabilniejszy serwer na jakim gralem bylo to z 7/8 miechów temu gdy grało po 20/40 graczy i stoi do dziś.

Administraccja? odpowiem wam :

MarBoss (Mariusz) - w chuj spoko gościu zawsze idzie sie z nim dogadać w każdej sprawie.

Days (Nie pamietam) - czasami byl spoko no ale czasami mnie tez wkuriwial i to porzadnie ale pozytywny gosc.

Pablosik (Andrzej jak dobrze pamietam) - Na poczatku troche pospinalismy sie ale pozniej sie uspokoilo i tez w chuy spoko dziad ;D

A ty dwoch tgm nygusów nie znam tak wiec wam o nich nie opowiem (pewnie jacys imigranci z afryki xD nie no zarcik )

No na koniec powiem jeszcze raz ze moge ten serwer w chuj polecic nie martwcie sie on nie padnie nigdy no chyba ze mariuszkowi dobije 70-tka ;D

Opublikowano

Ja już tutaj grałem może ktoś pamięta nick KochaneQ.

Ja nie zagram znudził mi sie.

Ale osobiście mogę go bardzo polecic, jest to najstabilniejszy serwer na jakim gralem bylo to z 7/8 miechów temu gdy grało po 20/40 graczy i stoi do dziś.

Administraccja? odpowiem wam :

MarBoss (Mariusz) - w chuj spoko gościu zawsze idzie sie z nim dogadać w każdej sprawie.

Days (Nie pamietam) - czasami byl spoko no ale czasami mnie tez wkuriwial i to porzadnie ale pozytywny gosc.

Pablosik (Andrzej jak dobrze pamietam) - Na poczatku troche pospinalismy sie ale pozniej sie uspokoilo i tez w chuy spoko dziad ;D

A ty dwoch tgm nygusów nie znam tak wiec wam o nich nie opowiem (pewnie jacys imigranci z afryki xD nie no zarcik )

No na koniec powiem jeszcze raz ze moge ten serwer w chuj polecic nie martwcie sie on nie padnie nigdy no chyba ze mariuszkowi dobije 70-tka ;D

Nawet jeśli dobije mu 70-tka to nie padnie, Dziękujemy ! :)

Przypominam że dzisiaj o godzinie 18:00 odbędzie się event OX. ;)

qolJA1e.png

Opublikowano

Gra ktoś tu jeszcze na serwie ? nie mogę nikogo spotkać nick: jpbonusik :) pozdrawiam

Znajdziecie mnie pod nickiem Zaczynającym się na : Ber......

Pomogłem daj lubię to :)

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...