Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Uwaga Na Oszustka! Bow 90 Nr Aukcji:(965802851) Gregor420

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich na allegro jest pewna aukcja:

http://allegro.pl/item965802851_wts_wtt_90_int_bow_ff_300_k_sp_mars.html

Sprzeda lub wymieni, napisałem do niego o wymianę oferowałem mu 2 postacie bard/cler 85 i rogue/cler 86 za tą jedną postać.

Uzgodniliśmy wszystko na GG warunki itp.

Wylicytowałem na aukcji tą postać, poprosiłem o zakończenie aukcji, allegrowicz twierdził, że jest w Firmie, i się boi robić czego kolwiek a co jeszcze logować się na konto allegro w firmowym komputerze, ponieważ boi się, że mogą być na nim jakieś "syfy". Napisał, że zakończy aukcję jak wróci do domu, ale stanowczo nalegał abyśmy się zamienili teraz.

Ok, zgodziłem się ale zmieniłem lekko warunki, po zastanowieniu miało wyglądać to tak:

1.Podaje ID i PW od Barda, wbija na postać i sprawdza, jeżeli jest ok, podaje mi ID i PW od bowa. Doszliśmy do tego kroku, gdy chciałem id i pw od bowa, napisał mi: załatwmy to szybko zaraz z pracy muszę zwijać się do domu daj sa do barda i all dane do rogue następnie ja dam wszystko bo nie mam czasu, nie zgodziłem się na to.

Ciągle namawiał mnie powiedziałem, że inaczej się umówiliśmy itp.

2. Po długim oczekiwaniu napisał mi: ok podam ci to id i pw do bowa ale ja na charze będę ciągle zalogowanym, a ty się zalogujesz na stronie Joymaxu, i sprawdzisz czy rzeczywiście jest ten char, Podał id i pw do bowa zalogowałem się na stronie faktycznie był ten char:

Jego id i pw jakie było:

ID: id kurosaki321

PW: qwerty

3. Napisałem mu, że ok jest postać, ale wolałbym abyś się wylogował, i chciałbym wejść na tą postać, twierdził że się bardzo boi, że to bardzo dobra postać itemy ma na 500kk+

4. Podałem mu wkońcu Sa do barda, a on miał automatycznie wylogować się z bowa, zmienił passy do barda, i nagle napisał tak:

Podaj szybko id i pw i sa do rogulca ponieważza 5 minut kończę pracę i za chwile muszę opuścić firmę.

5. Nie zgodziłem się i tu już wiedziałem, że jest coś nie tak. Napisałem mu żę umawialiśmy się inaczej, i kazałem mu się wylogować z bowa lub oddać barda.

6. Dostałem nagle odp na GG:

Archiwum GG do pobrania: http://rapidshare.com/files/365494113/Archiwum.rtf.html

Teraz sprawdziłem już moja oferta jest wycofana

Powód: Na prośbę użytkownika.

Także uważajcie na tego "Pozytywnego Allegrowicza" a zarazem gówniarza, aby was też nie okradł. Tej sprawy tak nie zostawię, napiszę do allegro, może coś z tym zrobi, jeżeli nie mam zbite dowody i spokojnie mogę iść na policje:) Wtedy zapłaci trochę więcej niżta całą postać byla warta.

Do Allegro: Ta aukcja ma na celu ostrzec innych użytkowników przed uniknięciem kradzieży kont. Pozdrawiam

Link do aukcji na allegro z tym samym:

http://allegro.pl/item966870950_uwaga_na_oszustka_bow_90_965802851_gregor420.html

~~Crystal Silkroad~~ >>>>>>>>>> Azonicowned <<<<<<<<<<

Admin Cienia
Opublikowano

Tak robią w chuja, ja bym nawet nie próbował się zamieniać.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

pomysl

Jestem w firmie na kompie i mam silkroada zainslowanego na firmowym kompie ?

glupota...od kiedy w pracy ktos gra...?-.-

normalny szef by go juz wyjebal po 2 idz na policje pokaz archiwum moze cos da bedzie on OSKARZONY o kradziez

Opublikowano

xcoom, uwierzyłem w to , bo mój kumpel z ksro właśnie też w firmie w wolnych chwilach gra w silka w ksro ostro expi :DD

@Down

Dokładnie, drugiemu pewnie też tak zrobił - nawet nie chodzi o tą głupią postać tylko o beszczelność. Tak zachowują się tylko świnie. Spróbuje skontaktować się jeszcze z tamtym co mu też usunął ofertę. Tylko będzie problem bo poukrywali nicki:P

Opublikowano

ale na policje tez mozesz isc

2010-03-19 14:17:10 2010-03-19 14:16:09 M...v (3) Na prośbę użyktownika

2010-03-19 14:59:23 2010-03-18 19:40:28 m...9 (28) Na prośbę użytkownika

juz 2 kolesi [ w tym ciebie] wiec jak sie skontaktuja z tym drugim i ma dowody ze go tez okradl to odzyskasz postac

Opublikowano

nie wiem jak będzie to wyglądało na policji ale u allegro nic nie zdziałasz. U nich jest wyraźny zakaz wymian a na dodatek nie wygrałeś aukcji. Sam kiedyś miałem podobny przypadek więc wiem. Jedyny plus tej sytuacji to to, że człowiek się uczy na błędach więc następnym razem nie powinieneś dać się nabrać :).

16.04.2010r - 666 postów :-).

Opublikowano

@up

Hehe i tak ta postać dla mnie nie była nic warta, tylko chodzi o sam fakt. Poprostu noobek i tyle, sam się nie umie dorobić, to okrada. Niech się napcha tą postacią.

Złodzieje źle kończą niestety pocieszą się kilka dni potem stracą więcej :)

Napiszę do poprzedniego kolesia, od którego dostałem chara aby zrobił chargebacka na nią :)

Opublikowano

Data odwołania Data złożenia oferty Użytkownik Powód

2010-03-20 13:45:14 2010-03-18 18:38:27 o...0 (72) Na prośbę użytkownika

2010-03-19 14:17:10 2010-03-19 14:16:09 M...v (3) Na prośbę użyktownika

2010-03-19 14:59:23 2010-03-18 19:40:28 m...9 (28) Na prośbę użytkownika

Juz 3 xDD

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Powiem Ci, że trochę zwaliłeś misje .... widziałeś jakie jest sa w tym koncie? Pierwszy samochód... większość ludzi pisze "fiat" "lada" "bmw" a nie dokładny samochód albo przynajmniej jak już byłeś zalogowany trzeba było

zmienić email na swój wtedy mógłbym Ci już jakoś pomóc w odzyskaniu jego hasła i poznaniu sa ale z samym ID nic nie zrobię... następnym razem gdy jesteś na koncie i wiesz ze zaraz Cie w chuja zrobi myśl co możesz

zrobić, żeby mu się odwdzięczyć... Sprawdź czy na bardzie zmienił sobie email może jeszcze odzyskasz hasło.... Niektórzy debile zapominają o takiej rzeczy...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...