Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich użytkowników forum, mam dla Was wspaniałą wiadomość otóż powstała nowa alternatywna dla cn-usa możliwość kupowania silków i co najważniejsze jest tańsza!!! Ostatnimi czasy cn-usa korzystając z rosnącej popularności csro poza Chinami drastycznie podniosło swoje ceny...Ale tym samym stwarzając większe możliwości konkurencji:P Otóż nowy dystrybutor kard do csro podpisał z cimo umowę na ich dystrybucję. Właśnie kilka dni temu ruszyła oficjalna strona chińskiej firmy przeznaczona wyłącznie dla gracz z europy i świata. Miałem już przyjemność zakupić silki tą drogą i jest to moim zdaniem najłatwiejszy sposób z możliwych. Postanowiłem się zatem podzielić z rodakami małym poradnikiem jak tego dokonać:D

Cena karty 600pkt(narazie tylko takie dostępne w sklepie) to 4.99$ , gdzie w cn-usa aktualna cena to 5.35$ oO, liczyć każdy umie więc nie będę się rozpisywał na ten temat ...

Wchodzimy na stronkę: www.mcsro.com

Działa poprawnie w Internet Explorer jak większość Chińskich stron więc radzę użyć tej wyszukiwarki:D

1. Rejestracja:

49143902.jpg

Klikamy na zaznaczony na obrazku odnośnik..

Formularz rejestracyjny:

19557676.jpg

Chyba jak do tej pory wszystko jasne, po rejestracji logujemy się na własne konto.

Po zalogowaniu przechodzimy do kupowania kart klikając jak na obrazku poniżej...

12892731.jpg

Po kliknięciu ukaże nam się poniższe okienko gdzie wybieramy ile chcemy zakupić kart(max. 9 jednorazowo)

66257756.jpg

Następnie pojawia nam się kolejne okno gdzie potwierdzamy zamówienie:

27402267.jpg

po prostu potwierdzamy i przechodzimy dalej, w tym kroku uzupełniamy dane zamówienia o imię i telefon i zatwierdzamy

78711639.jpg

w kolejnym kroku pokazuje nam się okno z ID naszego zamówienia oraz linkiem do dokonania płatności przez PayPal(wyszczególnione czerwonym kolorem pod ID zamówienia:D), po kliknięciu w link przekierowuje nas na PayPal gdzie się logujemy oraz zatwierdzamy transakcje.

72827348.jpg

Po dokonaniu płatności otrzymamy kolejne okno z szczegółami z finalizowania transakcji i kodami do gry w ostatniej pozycji w tabeli gotowymi do wykorzystania na stronie cimo:DD

36511274.jpg

W każdej chwili możemy sprawdzić historie swoich zamówień oraz zakupionych kodów w "History order" dostępnym na głównej stronce.

Mam nadzieję że poradnik przyda się wszystkim grającym na csro, i pozwoli zaoszczędzić trochę $ na coraz bardziej pazernym cn-usa:P

Nie zabraniam kopiowania poradnika, jeśli tylko wykorzystany on będzie w celach edukacyjnych

pozdrawiam użytkowników portalu

Skopiowane za zgodą twórcy tutoriala (to mój kolega).

Jeśli to możliwe proszę o podczepienie. :)

Dziękuję.

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^