Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

tu jest nie fair

pomocnik.dla.was

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hej wam ja tego nie rozumiem jezeli jest jus takie forum na hacki to dlaczego zakladcie wr privat to jest nie fair dajcie wszystki szanse dla hacki najbardzej mnie wkurzylo jak bylo ze mozna wkleic 5 sloth ale bylo na wr privat mozna cos z tym zribic czy nie zabardzo

[mor9pl_8_1.png

Hackers 1 : 1 Punkbuster Team ;o

sorry za ortografie ale ja byc z berlin

Opublikowano

@topic

w wr private jest tak...zrobisz cos dla innych..inni zrobią cos dla Ciebie... musisz robic hacki dodawac je..starac sie o dostęp do wr priv..a nie tak od se...musisz zasluzyc...uczestniczyc aktywnie w rozwoju forum...dbac o nie i przestrzegac regulaminu..a na pewno ktos to doceni.. wiec sie nie bulwersuj tylko zacznij sie starac o dostęp do wr priv ;]

Pozdrowionka ;D

Jeżeli pomogłem, daj tyle, na ile u Ciebie zasłużyłem.

Opublikowano

Posłuchaj wr private to dobry pomysł ponieważ:

Załóżmy Fabi zrobi jakiegos super vipa i bedzie długo nad nim pracował jak da go wszystkim to po 1 dniu lub 2 dniach stanie sie wykrywalny i cała praca na nic.

To tylko jeden przykład a jest ich wiele.

Jak powiedział kaka na wr private trzeba zasłużyc więc staraj sie a moze kiedys.....

".....Niczym feniks z popiołu odrodził się..."

Opublikowano
ja za niedlugo bede w warrock private bo wygram mistrzostwa mpcforum

heh no dobry pomysl..tylko to jeszcze cza umiec grac ;p a gra uczciwa w wr a robienie hackow i oszustwo to wg mnie 2 rozne sprawy...bo jak ktos kto np zamiata w wr dostanie dostęp z supertajnymi hackami...to lepiejby zrobic konkurs na najlepszego hacka ... ale robcie jak uwazajcie nie wprowadzam innowacji

Pozdrowionka ;D

Opublikowano

A jaką macie pewność że ktoś z WOB (Wewnętrznego Oddziału Bezpieczeństwa ( czyli z PRIVATE)) nie rozsyła waszych Vipów?

Gadu-Gadu Number: 2749942

0[] 20[] 40[] 60[] 80[] 100[x]

Opublikowano
A jaką macie pewność że ktoś z WOB (Wewnętrznego Oddziału Bezpieczeństwa ( czyli z PRIVATE)) nie rozsyła waszych Vipów?

bo na tym forum są tylko uczciwi ludzie a jak sie myle to neich oszusci wypier*alają stąd

Pozdrowionka ;D

Opublikowano

Chyba jesteś zbyt pewny siebie a uwierz mi to nie prowadzi do zwycięstwa

".....Niczym feniks z popiołu odrodził się..."

Opublikowano
nie uczciwi są banowani np: Owl i Omgf pamiętacie co zrobili z działem war rock

znowu wracasz nie znając prawdy...Omfg dał owlowi swoje konto mpc i Owl zaczął spamować...nasz omfg jest nadal na forum pod innym nickiem...

@Top

Klamka kiedys chcial "kraść" z WarRock Private i stracil na 1-2 tyg przywileje.

Opublikowano
nie uczciwi są banowani np: Owl i Omgf pamiętacie co zrobili z działem war rock

Owl i Omfg nie banowali za nic i trzymali porządek na forum. To że Owl oszukał ludzi ze swoim vipem to inna sprawa. A Omfg to super ziomek, więc nie gadaj na niego.

24026.png18590.png
638.jpg640.jpg

Nauka C++: |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||| 50% ;]
Opublikowano

Kurwa jak ja nie lubię takich ludzi którzy uważają się za pro. Słuchaj ja w warrock'a gram od bety czyli jakieś dwa lata założę się że jakbym nie miał lagów rozjebałbym cię do zera. Zresztą gdzie jest powiedziane że będzie dostęp do wr private ?

k2networkiv2.png
Opublikowano

do wr private dostają się tylko osoby, którym można zaufać. Dlatego się nie boimy. Niestety klamkę poniosło i już raczej nigdy nie dostanie wr private (dostał bana. On i JaXd. Dlaczego? JaXD kupił vipa klamce w zamian za jego konto na mpc).

Co do mistrzostw:

Niektórzy lubią hackować, ale potrafią także grać. To ma być taka nagroda dla tego, który nie tylko hackować potrafi. Temat zamykam ponieważ rozwinie się tutaj spam.

Pozdrawiam

bez gif.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...