Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

|
|
|

|
|

R
E
K
L

A
M

A

|
|
|

da6f8b5cffec97ef488a44fdf8003a.png

Prowadząc dział TERY zauważyłem, że sporo osób nie wie tak do końca czym jest TERA Club i jakie korzyści niesie ze sobą.

Jest to po prostu status premium dla konta, który możemy sobie dodatkowo opłacić. Nie jest to konieczna opłata za granie, jak niektórzy myślą. 

TERA jest całkowicie darmowa #F2P - nie występuje w niej również #P2W, gra jest wyrównana i zbalansowana :)

Wszelkie aktualizacje możecie śledzić tutaj: http://en.tera.gameforge.com/main/club#club

Poniżej przedstawiłem w formie graficznej jakie korzyści niesie ze sobą przynależność do TERA Club'u.

1365336413-U179206.png

TeraClubP_eerheep.png

1365336413-U179206.png
LIp6k.png
EPICSYGNA_erasnwx.jpg
LIp6k.png
1365336413-U179206.png

qar_gameplay.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Pakiet kluczy itd to dostaje co miesiac jak odnawiam TC, tak?

Jak aktywujesz TERA Club to od razu dostaniesz te klucze.

Jeśli aktywowałeś TC od razu na 2 miesiące albo i dłużej, to dostaniesz przy aktywacji, a potem na początku każdego nowego miesiąca ;)

1365336413-U179206.png
LIp6k.png
EPICSYGNA_erasnwx.jpg
LIp6k.png
1365336413-U179206.png

qar_gameplay.png

• 11 miesięcy temu...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Mam pytanie kupiłem na 30 dni Tera Club ale do tej pory nic nie dostałem . A mialo byc tak prosto :( może jakieś sugestie?

gram War Thunder i Pirate galakxy tam  i tam takich problemów nie ma place za coś i zaraz to dostaje a w Tera to jakos lipa chciałem sprawdzic co daje to człąkowstwo ale chyba dam sobie spokuj wole ładować kase w war thundera tan płace i zaraz mam chyba ze masz jakis pomysł ?

• 10 miesięcy temu...
  • Aive zmienił(a) tytuł na [TERA] TERA Club

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...