Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CS GO Mysz

SpeeKis

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, posiadam myszke natec genesis gx77 i kupiłem ją z myślą o grach ale zaczłem wracać do csa i nasuwa mi się problem bo nie umiem zbytnio tą myszką zdziałać tego czego moge dokonać szczerze i jak się probuje skupic np z awp na jakieś "szparze" lub ak47 lub m4 to poprostu musze chwile przycelowac i potem jak mam sie przesunac to tez mi to zajmuje nwm za szybki mouse sensivity?

i czy moze poprawilo by mi celnosc itd jakas zwykla myszka "płaska " czyli dobra do csa za 5-10euro czy była by taka za 5-10 euro lepsza niz taka nie płaska 

pozdrawiam.

Opublikowano

Ja mam A4Tech X748k też miałem takie uczucie jak ty... ale z czasem zacząłem kombinować z DPI i czułością myszki w grze

DPI 450
Czułość poruszania myszy 2.0

Czułość celowania 0.8

Opublikowano

Powiem tak jakieś 3 miesiące temu grałem na DPI 3200 i czułość 1.0, ale z czasem zaczęło mnie denerwować to że nie zawsze trafiam i muszę celować przez 3 sekundy ;) dlatego postanowiłem coś zmienić i jednak wyszło to na dobre. Dodam że grając na DPI 3200 ruszasz tylko nadgarstkiem co według mnie nie jest dobre bo nie masz tego uczucia celności, dlatego jak ruszasz i ręką i nadgarstkiem to jakoś lepiej każdy kill wchodzi.

Opublikowano

Ja osobiście gram na 1500 DPI i czułośc 3. Na tak niskim dpi jakie ty masz, to zanim przesuniesz myszką na drugi koniec ekranu, to Cie przeciwnik zdąży z kosy zabić.

1369767914-U115053.png

Pomogłem? Daj LIKE ;)

Opublikowano

po pierwsze jak masz mniejszą szybkość myszy to lepiej ponieważ mozesz sie lepiej wcelowac itp. a myszke musisz sybko ruszac cala reka ;)

410701400406615815990.png

Opublikowano

Może to Ci co nieco rozjaśni umysł, Izak tłumaczy mniej więcej na początku filmu na temat myszy. Chociaż ja i tak gram na samym nadgarstku, DPI w myszce ustawione na 800, a w grze 4.7, na roździelczości 1920x1080 nawet wchodzą te fragi.

graphic.png

76561198059318618.pngAddFriend.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...