Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Stary bug

xPonury

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Dawno nie grałem w Neverwinter. Przestałem grać ze względu na bug. Po osiągnięciu (chyba) 21 lvl'a przestały mi się pojawiać questy.

Bug był dawno temu i tu jest pytanie. Zostało to naprawione, czy bug jest przywiązany do konta i będę musiał grać od nowa?

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Możliwe iż questy przestały Ci się pojawiać gdyż miałeś zbyt niski lvl na zmianę lokacji, nie jest możliwe to, aby questy się nie pokazywały ;o. Teraz weszło sporo nowości, sporo nowych aktualizacji, moduł etc, więc wszelkie bugi (które zostały im sprzedane) zostały naprawione, nie widzę raczej problemu abyś mógł zacząć gre tę samą postacią :).

Gb2zMZi.png

Opublikowano

Koleżanka dobrze mówi. Brak questów? Za mały lvl. By to zmienić musisz sam dobić poziom na aktualnej mapie, gdzie skończyły się zadania lub idź na pvp. I nie wszystkie bugi naprawiono, ba, przy niektórych nie wiadomo, jak działa prawidłowo.

Opublikowano

Wystarczyła  dwa razy dziennie   modlitwa   lvl  by podskoczył  przy okazji profesje robić   ,  sierżant by się spamiętał i znalazł by ci dalsze questy     :huh:

no  ale widocznie dużo questów pominąłeś   :ninja:

2rhb6l4.jpg             

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...