Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Spolszczenie I Csyt2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam pytanie odnośnie CSYT2. Mianowicie słyszałem, że można zrobić w plikach tak, by na spolszczeniu było widać Itemki na 71 - 110 ( Hwangi, Bransy itd.) Jeżeli można, to jak to zrobić?

Za pomoc oczywiście podziękuje :)

43242342423.jpg]
Opublikowano

Witam. Mam pytanie odnośnie CSYT2. Mianowicie słyszałem, że można zrobić w plikach tak, by na spolszczeniu było widać Itemki na 71 - 110 ( Hwangi, Bransy itd.) Jeżeli można, to jak to zrobić?

Za pomoc oczywiście podziękuje :)

Łącze sie z autorem, niby pare razy temat poruszany jednak zadnych konkretow. Podobno trzeba cos skopiowac z jednego do drugiego metka, jednak kopiowanie czegokolwiek w moim przypadku konczy sie niepowodzeniem, dlatego tez prosilbym jakiegos bystrzejszego pana o pomoc :)

Opublikowano

Jesli chodzilo o wypakowanie csyt2patch do PL to nic to nie dalo, wyskakiwal blad. Probowalem kopiowac pojedyncze pliki z folderu pack z chinskiego klienta do PL rowniez bezowocnie ( np. icon, pc, pc2 ), tak samo jak kopiowanie pojedynczych plikow z patcha. Nie mam pomyslu co skopiowac, czy tez bez czego i gdzie. Jesli ktos ma jakis pomysl sprawdzony niech sypnie dobra rada :)

Opublikowano

Sciagnij sobie Clienta i tylko wpisujesz IP i masz ;) nie musisz miec nawet spol :D

A co ma IP do widoku itemow ? Chodzi o to, ze ja chce miec na spolszczeniu widok owych itemow. Osobiście moge grac na chinolu, nauczylem sie czytac najwaznejsze bony, takze robienie itemow, kupno, sprzedaz to nie problem. Na PL jest troche inna grafika, ja osobiscie przyzwyczailem sie do tej z PL :) na chinskim jakos ponuro mi sie gra, no i widocznosc tych itemow to jedyny mankament, ktory ma zapewne banalnie rozwiazanie, czekamy tylko az osoba znajaca te rozwiazanie uajawni sie ;)

Opublikowano

ja mam spolszczenie podobno jakieś nowe ...

i widzę hwangi. Chyba, że chodzi ci o coś innego ... Bo nie gram w csyt2 ;p

Ale jak chcesz to mogie dac linka do spol ... Może jakoś pomogę . ;)

Pomogłem ? Daj + ! ^^

Opublikowano

Możesz dać chętnie przetestuję :)

Chodzi o to by było widać biżuterie na 90 itd

Oraz złote hwangi, Białe itd :)

Kto pomoże rzecz jasna + :D

I Kolega jak wrzuci też dam + :)

43242342423.jpg]