Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Typy graczy

UIUIN_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka dziś napisze wam jak widzę graczy w minecraft dziele ich na grupy

Zadanie domowe napisz w jakiej grupie TY twoim zdaniem się znajdujesz

A więc jedziemy

1.#Deb*lek

Gracz który nie ogarnia gry z innymi graczami cały czas przeklina narzeka zabiera i ginie bo nie umie grać a innych krytykuje jego ortografia jest czasem (bardzo często) na poziomie przedszkola np.fajny dziś dzień co nie p*dały i h*je

EDITUJE: Często taki gracz ma nick lub skin np. krafcikblow i skin blowa lub ma nick kapiplaygames i ma jakiś porypany skin

#Ignorujemy ich nie wdajemy się w dyskusje

2.#Niegrzeczny ale nie zły

Gracz który głównie przezywa gdy coś mu się nie uda i tylko do kolegów jest spoko a do innych zachowuje się jak cham np.dodajcie mnie do wyspy zrobię wam generator czegoś tam. oni dodali a on na drugi dzień zniszczył wyspę zabrał itemy i dał kolegom takich graczy należy tępić zwłaszcza na PvP gdyż myślą że są super i gdy kogoś zabiją cieszą się ale gdy sami zginą już leci słowo "ale z ciebie cziter ( xD )"

3.#Normalny-Średni

Taki gracz jest nawet okej czasem się powścieka okej każdy ma prawo ale umie np. czasem dać coś tu niema co się dużo rozpisywać normalny gracz czasem da ale swojego pilnuje ^_^

4.#Uczciwy

Temu graczowi można zaufać często daje itemki nawet po wojnach gildii gra dla przyjemności nie dla wkur*iania innych

5.#Legenda

Gracz który rzadko się denerwuje pomaga nowym daje zbędne itemki a nie sprzedaje ich chamsko w sklepie taki gracz to jest coś i co najważniejsze taki gracz powinien tępić i bronić innych przed #1 <3

Mam nadzieje że jakoś sobie podzielicie graczy na serwerze oczywiście można jeszcze dodać parę rodzajów takich jak noob ale każdy wie gdy gracz pisze ale z ciebie nob to ten gracz noobkiem jest B)

Dla adminów serwera powodzenia w banowaniu  graczy typu #1 ^_^

Nie ma sygnaturki

Opublikowano

Po co to napisałeś ?

@1361622928-U485574.png_-Multi-_ żeby komuś się w głowach coś przypomniało że bycie graczem to nie znaczy że nie ma się obowiązków :P

Nie ma sygnaturki

Opublikowano

W ogóle zły dział. Poza tym, brakuje wielu "typów", jeżeli tak to nazywasz. A te co wymieniłeś wyglądają na takie wymyślone w 5 minut na przerwie w szkole :/. Mi się nie podoba.

Zbieracz warnów - Przetestowany w boju.

To co panowie. Kiedy warn za oczojebą sygnaturę? :P

Opublikowano

@Autor

Pisane w 5-10 minut

Ale dzięki za podsuniecie pomysłu na wpis na bloga :)

Typy uczniów, a później nauczycieli <3

Ale będzie tych typów :)

THX!

Cześć!

Jeżeli odpowiedziałem akurat w tym temacie, którym się interesujesz lub sam go założyłeś to wiedz, że dopóki nie rozwiążemy problemu, zagwozdki, czy po prostu nie rozwiejemy Twoich wątpliwości będę śledzić ten temat.

Nie rzucam słów na wiatr, więc i ty też tego nie rób.

Pozdrawiam,

S0L1D3R

Opublikowano

Też nie rozumie ideai tego tematu -.o jak dla mnie bezużyteczne zaśmiecanie mpc.

U ktoś czuje się dotknięty może typ #1 lub #2 ?

Tak na serio @1361622928-U485574.pngDeLajt ja myślę że trafiłem w twój czuły punkt bo podobnie się zachowujesz (zaraz mi wyjedzie jaki to on anielski xD )

W ogóle zły dział. Poza tym, brakuje wielu "typów", jeżeli tak to nazywasz. A te co wymieniłeś wyglądają na takie wymyślone w 5 minut na przerwie w szkole :/. Mi się nie podoba.

@YaszczuR spokojnie spokojnie dodam ( :)) ale jutro ( xD ) bo dziś padam na mordeczkę ( -.- )

Nie ma sygnaturki

Opublikowano

U ktoś czuje się dotknięty może typ #1 lub #2 ?

Tak na serio @1361622928-U485574.pngDeLajt ja myślę że trafiłem w twój czuły punkt bo podobnie się zachowujesz (zaraz mi wyjedzie jaki to on anielski xD )

@YaszczuR spokojnie spokojnie dodam ( :)) ale jutro ( xD ) bo dziś padam na mordeczkę ( -.- )

Znasz mnie żeby mnie oceniać ? Piłeś ze mną kiedyś piwo ? -.o Wyraziłem tylko swoją opinie na ten temat a ty już masz ból dupy... Nie mówie że jestem "anielski" ale sory koleś 1 raz Cie widze i już masz czelność mnie obrażać ? ;p Ktoś tu ma zbyt wysokie mniemanie o sobie :) 

66344506193801885041.png

Widzimy się na 1.9

Opublikowano

Znasz mnie żeby mnie oceniać ? Piłeś ze mną kiedyś piwo ? -.o Wyraziłem tylko swoją opinie na ten temat a ty już masz ból dupy... Nie mówie że jestem "anielski" ale sory koleś 1 raz Cie widze i już masz czelność mnie obrażać ? ;p Ktoś tu ma zbyt wysokie mniemanie o sobie :)

Czy ja coś mówię że ja jestem super :P Jak tak siebie na #3 oceniam

Nie ma sygnaturki

Opublikowano

@Up

Kolego, piszesz tak jakbyś był jednym z dzieciaków w Ameryce...

Weź może zamknij temat lepiej, co?

Najlepiej będzie dla wszystkich..

Cześć!

Jeżeli odpowiedziałem akurat w tym temacie, którym się interesujesz lub sam go założyłeś to wiedz, że dopóki nie rozwiążemy problemu, zagwozdki, czy po prostu nie rozwiejemy Twoich wątpliwości będę śledzić ten temat.

Nie rzucam słów na wiatr, więc i ty też tego nie rób.

Pozdrawiam,

S0L1D3R

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...