Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wyfarmiona postac siejaca pogrom mid

IdleSolution

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Njlepszą postacią na mida z full buildem jest leona tank/dmg/cc

Witajcie, dzisiaj chciałbym przedstawić wam NOWY SERVER MINECRAFT 1.7.2 SURVIVAL/SKYWARS. Jest to pierwszy profesjonalny server łączący te dwa MODY. WPÓŁPRACUJEMY Z WIELOMA YOUTUBERAMI. WEJDZ I ZOBACZ SAM n2.csrv.pl:15699

Opublikowano

Katarina gdy jestes wyfarmiony wystarczy nacinac R i patrzec ile killi ci wpadnie ;D no i LB ogarnieta LB zlozy cie na 3 lvl.

*Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Vladimir zajebist również. Ma najlepszy skill do zajebywania w grze, przy 10 lvl może co 4 sek. dobić łatwo miniona co daje świetny wynik do dalszej farmy i super regenerację życia. Polecam. Alex Mercer.

3d10a40e96e20.png

Opublikowano

Veigar, nie muszę tłumaczyć dlaczego

Karthus, w końcu to postać opierająca się na farmie ;) Ciężko jest nim zdobywać kille w walkach na midzie ,więc sobie farmi i farmi aż do momentu, kiedy z dupy ma 500 ap :D

Opublikowano

@MojePoleOjBoze  - Ult katy łatwo kontrolować.

Ja polecam Cassio:

Maksujesz Q, później E lub W.. to zależy od Ciebie ja wole E.

Q - Spamisz tylko celnie, jeżeli enemy ma z połowe HP spokojnie go zabijasz Q - E możesz też użyć W przydaje się żeby go wyciągnąć np. z pod towera.

Jak wbijesz 6 i np. widzisz że idzie Jungler, Q i od razu R, E, W itd..

Lulu - dobry zasięg, spowolnienie, dobre DMG, w autoataku(AP), Ult ratujący tyłek + podrzuca(moim zdaniem bardzo się przydaje).

Szybka, tarcza itd..

Też powinieneś pobrać PBE(nie wiem czy dalej można zakładać konta..) i testować kazdą postać i wybrać coś dla siebie.

Kiedy nienawiść każe się człowiekowi rozwijać, staje się ona jedną z wielu form miłości.

Po śmierci obawiam się tylko reinkarnacji.

Mogę zatracić się we własnych myślach..
Chcę być szefem, w głowie mam tylko chromowane dziewiątki.

Opublikowano

Ziggsem łatwo się wyfarmisz, a potem z ulta pół hp na backline wrzucasz. Świetna postać.

185101413585933840951.png

Lecze raki w soloq <3

Opublikowano

Fizz - Ciężko się farmi w earle przeciwko dystansowym championom ale dzięki dobrym roam i pomocy junglera nawet jeśli przegra linie to w late ostra kosa [ więc nawet tak farmy nie potrzebuje jak killi ]

Yasuo - Dobrze się farmi nawet przeciwko dystansowym championom , dobre aoe dmg , dashe , tarcza , cóż chcieć więcej ;3

1370621278-U708240.png

By me

Obecnie nie wykonuje zleceń

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...