Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kod za 2mln like

Adis25

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Troszkę więcej informacji na temat KODU za 2 mln like :

-Kod zostanie podany zarówno na e-mail , jak i podany na stronie FB

-Kod dadzą po E3 (prezentacji gier itd. )

Kod ma nas podobno jak to napisali "Słodko zaskoczyć ".

Chyba robię multikonta. E3 jest za jakiś tydzień i coś myślę, że kod dostaniemy w następny piątek.
Opublikowano

Ale się uśmiałem jak chuj :D między 9 a 22 :D 

Pewnie dadza jakieś gówno i do tego można dodac, że sie obsrali bo nie ogarnęli ze już 2 miliony i nie zdążyli nic zrobić albo nie radzą

sobie z tym skoro ostatnio nie mogą rotacji wprowadzić...

Serio to szczam na ten ich kod nawet na co by on nie był

142g9ox.png
Retired Need For Speed: World Player 2pocfa1.png

Opublikowano

Ale się uśmiałem jak chuj :D między 9 a 22 :D

Pewnie dadza jakieś gówno i do tego można dodac, że sie obsrali bo nie ogarnęli ze już 2 miliony i nie zdążyli nic zrobić albo nie radzą

sobie z tym skoro ostatnio nie mogą rotacji wprowadzić...

Serio to szczam na ten ich kod nawet na co by on nie był

Z taka organizacja nikt by sie nie spodziewal 2 mln lajkow :P

btw. ja tam za wiele nie gram, ale nw czy sa jakies bardziej hejtowane gry od tej xD

DARKVENOM22.png
Opublikowano

@up Poprzednia nagroda była nawet spoko. Teraz też może być coś tajnego, chociaż w to wątpie.

Opublikowano

@up Poprzednia nagroda była nawet spoko. Teraz też może być coś tajnego, chociaż w to wątpie.

EA będzie chciała zatrzymać aktualnych i sprowadzić nowych graczy :) Więc raczej nie będzie ryzykowała wyrzuceniem jakiegoś chłamu.

HB5fLf7.png

Opublikowano

EA będzie chciała zatrzymać aktualnych i sprowadzić nowych graczy :) Więc raczej nie będzie ryzykowała wyrzuceniem jakiegoś chłamu.

Ale wiesz jak oni kombinują? Oni zyskują tyle kasy, że nie muszą dawać nic ekstra...

8902314106109971000808.jpeg
Opublikowano

Ale wiesz jak oni kombinują? Oni zyskują tyle kasy, że nie muszą dawać nic ekstra...

A Ty wiesz? Ile zarabiają dzięki NFSW?

EA jest tak dużą korporacją, że NFSW to dla nich kropla w morzu. Dlatego mają tak duże zyski pomijając nawet sam NFSW, który w tych wszystkich ich produkcjach przynosi zapewne najniższe wpływy.

Logicznie, skąd oni mogą mieć hajs, kiedy nikt się tą grą nie będzie opiekował? Zamówisz teraz SB?

Jest tylu cheaterów, którzy mają wyjebane na te ich boosty, bo teraz wszystko mogą osiągnąć grając na botach, pozostali gracze to niewielki odsetek osób, które próbują przebić się przez tłum cheaterów w poszukiwaniu pozytywnej rozgrywki, również nie mają po co kupować SB bo tak czy owak cheater i tak wygra. W rezultacie mogą jedynie stracić graczy.

Nie mówię też, że nikt nie zamawia SB, bo są na pewno takie osoby, ale nie mówmy już, że NFSW przynosi im niewiadomo jakie kwoty.... bo to nie prawda.

HB5fLf7.png

Opublikowano

A Ty wiesz? Ile zarabiają dzięki NFSW?

EA jest tak dużą korporacją, że NFSW to dla nich kropla w morzu. Dlatego mają tak duże zyski pomijając nawet sam NFSW, który w tych wszystkich ich produkcjach przynosi zapewne najniższe wpływy.

Logicznie, skąd oni mogą mieć hajs, kiedy nikt się tą grą nie będzie opiekował? Zamówisz teraz SB?

Jest tylu cheaterów, którzy mają wyjebane na te ich boosty, bo teraz wszystko mogą osiągnąć grając na botach, pozostali gracze to niewielki odsetek osób, które próbują przebić się przez tłum cheaterów w poszukiwaniu pozytywnej rozgrywki, również nie mają po co kupować SB bo tak czy owak cheater i tak wygra. W rezultacie mogą jedynie stracić graczy.

Nie mówię też, że nikt nie zamawia SB, bo są na pewno takie osoby, ale nie mówmy już, że NFSW przynosi im niewiadomo jakie kwoty.... bo to nie prawda.

Możesz mieć rację. Napisz ile kosztuje utrzymanie serwerów nfs world na miesiąc to się wypowiem. 

Opublikowano

Możesz mieć rację. Napisz ile kosztuje utrzymanie serwerów nfs world na miesiąc to się wypowiem. 

Konkretnej sumy Ci nie podam, trzeba by było dowiedzieć się od osób, które się tym zajmują :)

Ale na pewno są to duże kwoty. Dodatkowo pamiętajmy, że EA to nie tylko jedna osoba czy serwerownia, oni mają wielu pracowników, któzy tworzą zespoły zajmujące się danymi grami. A opłacenie ich również kosztuje...

Trzymają tą grę przy życiu bo jeszcze jako takie zainteresowanie jest, a kiedy ktoś się tym zajmie, to gra ma jeszcze szanse na grywalność wśród niemałej grupy osób. Ma szansę... ale czy ją wykorzysta? Na to pytanie Ci nie odpowiem, to zależy tylko od nich :)

Pomyśl też, że kiedy już napisali, że prezent będzie "ekstra" to czy ryzykowali by kolejny raz? Przecież dla nich wyrzucenie jakiegoś śmiecia byłoby totalną porażką i pośmiewiskiem, a tego im nie potrzeba :P

HB5fLf7.png

Opublikowano

Konkretnej sumy Ci nie podam, trzeba by było dowiedzieć się od osób, które się tym zajmują :)

Ale na pewno są to duże kwoty. Dodatkowo pamiętajmy, że EA to nie tylko jedna osoba czy serwerownia, oni mają wielu pracowników, któzy tworzą zespoły zajmujące się danymi grami. A opłacenie ich również kosztuje...

Trzymają tą grę przy życiu bo jeszcze jako takie zainteresowanie jest, a kiedy ktoś się tym zajmie, to gra ma jeszcze szanse na grywalność wśród niemałej grupy osób. Ma szansę... ale czy ją wykorzysta? Na to pytanie Ci nie odpowiem, to zależy tylko od nich :)

Pomyśl też, że kiedy już napisali, że prezent będzie "ekstra" to czy ryzykowali by kolejny raz? Przecież dla nich wyrzucenie jakiegoś śmiecia byłoby totalną porażką i pośmiewiskiem, a tego im nie potrzeba :P

Ale trzeba pomyśleć. Pomyślmy, na pewno na miesiąc tysiąc osób kupi Boosty za co najmniej 20 zł.  To oni mają już dwadzieścia tysięcy zysków na miesiąc. Sądzę, że więcej  utrzymanie nie kosztuje bo są serwery w płatnych grach, którzy ludzie mało już kupują gier. 

Opublikowano

Jak robię multikonta to muszę wbić do gry, czy wystarczy, że zaznaczę opcję, aby otrzymywać e-maile z NFS?

===

@up Ja tam kupuję sb co miesiąc za 20 zł sms bo nie mam na co wydać :P

Opublikowano

Jak robię multikonta to muszę wbić do gry, czy wystarczy, że zaznaczę opcję, aby otrzymywać e-maile z NFS?

===

Ja robiłem multi bez logowania w grze a słali mi na maila koda xD

Opublikowano

===

Ja robiłem multi bez logowania w grze a słali mi na maila koda xD

Ale musi być zaznaczona opcja otrzymywania informacji o produktach EA (przy rejestracji lub po utworzeniu konta - w ustawieniach origin).

Wiesz że wiem, po co cytat? ;-; @TheVolume

Tu chodzi o pomoc użytkownikom... nie napisałeś - nie pomogłeś, a to, że wiesz czy nie wiesz to akurat nikogo nie obchodzi :D @arl4s6

HB5fLf7.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...