Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kod za 2mln like

Adis25

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Koleś... już myślałem że kod publikujesz :D

EA nie odzywa się w tej sprawie, tak samo milczy polski oddział EA na FB.

Może czekają do dnia dziecka, a może zapomnieli... :P

Nie opłaca się EA dawać kodów. Nawet jeśli dadzą to będzie to kiepski samochód.

8902314106109971000808.jpeg
Opublikowano

Nie opłaca się EA dawać kodów. Nawet jeśli dadzą to będzie to kiepski samochód.

Ostatnio jak rzucili kod na pakiet z samochodami-nagrodami to serwery były przepełnione przez pare tygodni :P

Dla nich to dobry interes, bo nie tracą nic, a zyskują graczy i co za tym idzie hajs.

HB5fLf7.png

Opublikowano

Ostatnio jak rzucili kod na pakiet z samochodami-nagrodami to serwery były przepełnione przez pare tygodni :P

Dla nich to dobry interes, bo nie tracą nic, a zyskują graczy i co za tym idzie hajs.

Tracą. Jak wypadnie komuś w car packu super auto to taka osoba prędko nie kupi Boost.

Opublikowano

Tracą. Jak wypadnie komuś w car packu super auto to taka osoba prędko nie kupi Boost.

Mylisz się ;)

Jaki % kierowców dostanie mocne auto z tego pakietu? Poza tym, nawet jeśli ktoś dostanie, np. Zondę F i będzie grał dalej, ale po kilku dniach pomyśli, mam fajne auto w klasie A, a przy pierwszym zakupie dostanę więcej SB - kupuje boosty na lepsze auta do innych klas - EA zarabia? zarabia.

W odwrotnej sytuacji - kiedy nie zaoferują prezentów dla graczy - nie wrócą oni do gry, a wręcz przeciwnie, popularność gry będzie malała, a wtedy na pewno nic na tym nie zyskają :)

Tak więc podsumowując - lepiej dać kod i zyskać graczy i przyszłe źródło zarobku, niż olać grę i nie czerpać korzyści.

HB5fLf7.png

Opublikowano

Mylisz się ;)

Jaki % kierowców dostanie mocne auto z tego pakietu? Poza tym, nawet jeśli ktoś dostanie, np. Zondę F i będzie grał dalej, ale po kilku dniach pomyśli, mam fajne auto w klasie A, a przy pierwszym zakupie dostanę więcej SB - kupuje boosty na lepsze auta do innych klas - EA zarabia? zarabia.

W odwrotnej sytuacji - kiedy nie zaoferują prezentów dla graczy - nie wrócą oni do gry, a wręcz przeciwnie, popularność gry będzie malała, a wtedy na pewno nic na tym nie zyskają :)

Tak więc podsumowując - lepiej dać kod i zyskać graczy i przyszłe źródło zarobku, niż olać grę i nie czerpać korzyści.

To na krótko tylko przyciąga graczy. Wiesz ile oni teraz zarabiają na tej grze? Tak, że czerpają duże zyski nie zajmując się nią.

Opublikowano

Najbardziej oplaca im sie zrb to co ostatnio, rzucic kod na maila gdzie wiekszosc i tak go nie dostanie co by to nie bylo car pack czy jakies inne auto xD

DARKVENOM22.png
Opublikowano

Niech lepiej coś zrobią z tymi hackerami, a potem dopiero rzucają prezentami. Bo w to grać się nie da.

W niższych klasach jest spokojnie.

Polecam też znaleźć sobie kilka osób do grania, wtedy idzie znaleźć normalną rozgrywkę ;)

HB5fLf7.png

Opublikowano

Podsumujmy. Chodźby dali McLarena F1 na zawsze jako prezent ta gra i tak nie będzie miała dalszego sensu gdyż ilość hackerów jest kolosalna i 

zależnie od szczęścia średnio ponad 50% wyścigów nie da się normalnie przejechać :P

142g9ox.png
Retired Need For Speed: World Player 2pocfa1.png

Opublikowano

Podsumujmy. Chodźby dali McLarena F1 na zawsze jako prezent ta gra i tak nie będzie miała dalszego sensu gdyż ilość hackerów jest kolosalna i 

zależnie od szczęścia średnio ponad 50% wyścigów nie da się normalnie przejechać :P

To niby prawda. Hakerów jest pełno. Ale EA nic z tym nie robi. Nie interesują się grą od dłuższego czasu <_<

759081466790725720585.png

Opublikowano

Długo grałem w NFS i nauczyłem się że EA robi wszystkich w ciula . . .

­Życie jest podłe, pamiętaj dziecko. Nie trzeba umrzeć żeby przeżyć piekło. - PIH

chadanako_rhspsqr.png

Opublikowano

To niby prawda. Hakerów jest pełno. Ale EA nic z tym nie robi. Nie interesują się grą od dłuższego czasu <_<

EA nic nie robi, bo każdy system antycheatowy został by po dwóch dniach góra shackowany. Były by nowe cheaty. NFS World jest już starą grą. Nawet jeśli zbanują konto, to dana osoba założy se nowe.

Opublikowano

Na tą grę raczej już nie złapią nowych graczy chociażby oferowali Veyron'a za darmo z częściami ultra, ludzie są już zmęczeni hackerami i gra nie ma najmniejszego sensu, bo albo nie grasz na hackach i wściekasz się, że inni mają, albo sam ich używasz i tracisz przyjemność z gry. Jedna rzecz kosztem drugiej.

Opublikowano

Na tą grę raczej już nie złapią nowych graczy chociażby oferowali Veyron'a za darmo z częściami ultra, ludzie są już zmęczeni hackerami i gra nie ma najmniejszego sensu, bo albo nie grasz na hackach i wściekasz się, że inni mają, albo sam ich używasz i tracisz przyjemność z gry. Jedna rzecz kosztem drugiej.

Taka jest teoria.

W praktyce po udostępnieniu kodu serwery NFSW są przeciążone od ilości graczy (w tym też niestety znaczna część cheaterów) :P Więc jest to doskonałym przykładem tego, jak duże zyski czerpie EA nie robiąc nic.

Cheaterzy w NFSW byli zawsze, teraz bardziej to odczuwamy, bo działanie botów przełożyło się również na wyścigi multiplayer.

Ci, którzy zaczynają grać od nowa nie są "narażeni" na cheaterów bezpośrednio na pierwszych wyścigach, ponieważ dobiera im w większości przeciwników z podobnym poziomem i overallem auta, a na niskich lvl'ach trudno o cheaterów :) Rzucają się oni w oczy dopiero w wyższych klasach (S, A i B ), gdzie mogą zdobyć największe korzyści.

Warto też znaleźć sobie kilka osób do wspólnej gry, pojawiać się na zlotach, spotkaniach, brać udział w konkursach itp. bo takie wydarzenia są źródłem czystej rozgrywki z pominięciem nieuczciwych graczy.

HB5fLf7.png

Opublikowano

Jak dla mnie na chwile obecną nie warto w ogóle się ścigać na multiplayer z randomowymi ludźmi, gdyż praktycznie w każdym lobby znajdzie się jakiś cheater. Z drugiej strony nie rozumiem waszych narzekań, skoro to forum poświęcone głównie cheatowaniu. Niestety, ale prawda jest taka że w samochodówkach cheaty zabijają jedynie rozgrywkę bo wyścigi opierają się na tym żeby poczuć jakąś adrenalinę, presje itd. a cheaty wszystko to zabijają. No ale cóż, są idioci którzy to wykorzystują i Ci którzy to tworzą i na to nic nie poradzimy a ja marudząc z wami na forum które opiera się na cheatach niestety nic nie wniesie :) 

lownfast

Opublikowano

Wracając do tematu. Dostałem potwierdzone info. Kod będzie pomiędzy 9.06, a 22.06. Jak narazie to niespodzianka.

TESTERPL11.png

exLider MPC Racing Team | exWeteran MPC Racing Team | exRedaktor Gier Samochodowych

Opublikowano

Jeżeli ktoś by wiedział kiedy jest - niech pisze.

By go dostać trzeba było coś zrobić? o niczym nie wiem :C 

limbo-spider-800x100.jpg

Opublikowano

Jeżeli ktoś by wiedział kiedy jest - niech pisze.

By go dostać trzeba było coś zrobić? o niczym nie wiem :C 

Jak sie pojawi to go ktos tu wrzuci. Nw czy bd to kod ogolnodostepny czy wysylany na maila, gdzie zeby go dostac musisz sb zaznaczyc, ze chcesz dostawac info od EA na skrzynke. Mi sie wydaje, ze bd on ogolnodostepny ( jak do tej pory wszystkie kody z okazji "iles tam lajt" itd byly ogolnodostepne.

DARKVENOM22.png
Opublikowano

Jeśli będą na maila to robię multi konta, będę rozdawał kody ludziom którym nie przyjdzie.

Ale i tak moim zdaniem powinien być ogólnodostępny, by każdy mógł sobie skorzystać spokojnie.

Opublikowano

Troszkę więcej informacji na temat KODU za 2 mln like :
-Kod zostanie podany zarówno na e-mail , jak i podany na stronie FB
-Kod dadzą po E3 (prezentacji gier itd. )

Kod ma nas podobno jak to napisali "Słodko zaskoczyć ".

TESTERPL11.png

exLider MPC Racing Team | exWeteran MPC Racing Team | exRedaktor Gier Samochodowych

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...