Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czarny paski na dole i do góry ekranu

Żółty

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko, chciałbym się was o coś poradzić. Otóż chciałbym sobie zmniejszyć rozdzielczość w CSGO, żeby uzyskać trochę wiecej fpsów, ponieważ mój sprzęt nie jest najlepszy, lecz gdy zmniejszam rozdzielczość pojawiają mi się 2 czarne pasy na dole i do góry ekranu. Da się jakoś temu zapobiec?

Moja standardowa rozdzielczość ekranu: 1920x1080
Standardowe proporcje ekranu: 16 : 9

Od razu mówię, że nie chcę zmieniać proporcji ekranu na 4 : 3. Owszem, nie ma wtedy pasków, ale nie umiem grac na tak rozciągniętym obrazie.

Opublikowano

W Ustawieniach karty graficznej zmień rozdzielczość i później w cs, nie powinno być tych pasków jeśli dobrze ustawisz rozdzielczość.

Opublikowano

Czyli za każdym razem jeśli będę chciał pograć w csgo, to będę musiał sobie zmienić rozdzielczość w ustawieniach karty?

Opublikowano

Czyli za każdym razem jeśli będę chciał pograć w csgo, to będę musiał sobie zmienić rozdzielczość w ustawieniach karty?

Zapisz sobie poprostu ustawienia rozdzielczosci takie jak masz w kompie i tyle. Jezeli masz lepszy monitor  np. ja mam taki jak klikne na napis auto bo mam dotykowy sam mi gry dostosowywuje do wymiarow xD

"Upadli powstaną"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...