Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bot - tylko skillowanie

Yamper

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Potrzebuję bota tylko i wyłącznie do skillowania. Powiedzmy jest miejsce gdzie sobie mogę stać całą noc i skillować na dwarfach knightem. Potrzebuje bota, który tylko by zaznaczał potwora i bił go na full defie. Który bot jest najlepszy? I też taki, który będzie niewykrywalny lub najmniej wykrywalny.

06378525511797333958.jpg

Opublikowano

Teraz, to na każdym bocie możesz tylko skillować. Ode mnie Xenobot lub BBot, spis wszystkich botów, znajdziesz tutaj:

http://www.mpcforum.pl/topic/1185128-spis-botowcrackowporadnikiprzydatne-tematy-real-tibia/

PS. Lepiej, żeby chodził niż stał, bo jak będzie stał w miejscu, to Dwarfa będzie bił raz na 5 lat i to pojedynczo.

Jak to pojedynczo? Stoję w takim miejscu, że podbić do mnie mogą 2 dwarfy i jak padną dwa to kolejne podchodzą.

06378525511797333958.jpg

Opublikowano

No dobra, ale jak już wybijesz dookoła te Dwarfy, to na kolejne będziesz czekał trochę. No chyba, że 1 Dwarfa bijesz 10 minut.

Do tego będziesz blokował respa stojąc tam w bezruchu, ale nie ma co dyskutować, to tylko poboczne moje zdanie.

Opublikowano

No dobra, ale jak już wybijesz dookoła te Dwarfy, to na kolejne będziesz czekał trochę. No chyba, że 1 Dwarfa bijesz 10 minut.

Do tego będziesz blokował respa stojąc tam w bezruchu, ale nie ma co dyskutować, to tylko poboczne moje zdanie.

Bardziej ciekawi mnie dyskusja w tym drugim temacie o trojanach, nieczystych plikach i ktoś tam hacka dostał. Na pewno bezpiecznie można to wszystko pobierać i crackować? Chodzi o xeno

06378525511797333958.jpg

Opublikowano

Skoro już napisałeś to tutaj, to Ci odpowiem. Wiele użytkowników, jak nie potrafią dobrze zainstalować cracka, piszą że to syf - bo nie działa. Przykładem nawet jest problem użytkownika kopera z dzisiaj.

Przeczytaj jeszcze post #62 wszystko tam napisałem.

Opublikowano

Skoro już napisałeś to tutaj, to Ci odpowiem. Wiele użytkowników, jak nie potrafią dobrze zainstalować cracka, piszą że to syf - bo nie działa. Przykładem nawet jest problem użytkownika kopera z dzisiaj.

Przeczytaj jeszcze post #62 wszystko tam napisałem.

To znaczy tak szczerze mówiąc mi najbardziej pasuje chyba tibia auto tylko tak patrzę, że tamten temat dawno nie był używany i czy na TA można jeszcze w ogóle grać i pobrać z tematu z linka, który podałeś? To chyba byłby najlepszy wybór skoro chcę tylko skillować, a wiem jak się posługiwać. Pytanie właśnie tylko czy temat aktualny.

06378525511797333958.jpg

Opublikowano

Temat jest stary, lecz link poprawny. Możesz śmiało pobierać z tamtego poradnika, ale TA jeszcze nie wydało wersji na 10.41 Jednak jest ostatnia wersja działa i na 10.40 i 10.41

Grać można, wiele osób twierdzi, że ten bot jest już przypałowy (w sumie ja też), ale każdy bot jest wykrywalny.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...