Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

win8.1 vs win 7 ultimate

pomor321

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie. CZekam na sugestie od was :) bo mi win8 nie podchodzi co chwila bluescreeny etc nie przelaczaja się karty ;/ co myślicie o tym?

Opublikowano

Wydajniejszy pff co chwila bluescreeny , zacina się dlatego dziś zmieniam na 7 ultimate

probowalem w bioise zmienić karte graf tylko na dedykowana z zintegrowanej patrze w biosie a tam 4 opcje -.- bios biedniejszy od xp'ka

Opublikowano

Szkoda tylko, że BIOS zależy od twojej płyty głównej.

( ͡° ͜ʖ ͡°)

Opublikowano

Jak masz możliwość to zainstaluj sobie W7 Ultimate.Po co ma się męczyć z tymi kafelkami skoro masz prosty i sprawdzony system?

Opublikowano

Jak masz możliwość to zainstaluj sobie W7 Ultimate.Po co ma się męczyć z tymi kafelkami skoro masz prosty i sprawdzony system?

A nie lepiej mieć to i to? xD

Wydajniejszy pff co chwila bluescreeny , zacina się dlatego dziś zmieniam na 7 ultimate

probowalem w bioise zmienić karte graf tylko na dedykowana z zintegrowanej patrze w biosie a tam 4 opcje -.- bios biedniejszy od xp'ka

Skoro wiesz co chcesz zrobić to po co pytasz? xD

Bierz 8 

Chcesz mieć darmową uługe montażu/wysyłkę na morele.net albo techplanet.pl? Wejdź tu!

Opublikowano

Pewnie na pokładzie P4 i 6600GT xD

Pierdzielisz głupoty. 

Mam od wyjścia pierwszych preview Win8 i kafelki nie sprawiają mi problemów, ba można je nawet ominąć.Poza tym nie jest sprawdzony ? Kto Ci takich głupot nagadał ? : P

Opublikowano

Mam od wyjścia pierwszych preview Win8 i kafelki nie sprawiają mi problemów, ba można je nawet ominąć.Poza tym nie jest sprawdzony ? Kto Ci takich głupot nagadał ? : P

Napisałem, że W7 jest sprawdzony.Po co ma się pierdolić z kafelkami? Nie wiem, będzie miał o 40 fps wiecej w grach? Będzie mógł otworzyć o 10 kart wiecej w przeglądarce? To wszystko zależy od sprzętu.

Opublikowano

Właśnie a jak radzicie sobie z kompatybilnością wsteczną ?
Mam kilka programów typu Autocad 2005 i Origin 9 itp.
Jako "studenciak" mam możliwość cieszenia się wszystkimi produktami MS w tym najnowszymi Windowsami bez dodatkowych opłat, dlatego może pora wejść na W8.
Czy ktoś testował programy tego typu i może jakoś udowodnić że nowszy Windows poradzi sobie z czymś takim ?

f.png

Opublikowano

Właśnie a jak radzicie sobie z kompatybilnością wsteczną ?

Mam kilka programów typu Autocad 2005 i Origin 9 itp.

Jako "studenciak" mam możliwość cieszenia się wszystkimi produktami MS w tym najnowszymi Windowsami bez dodatkowych opłat, dlatego może pora wejść na W8.

Czy ktoś testował programy tego typu i może jakoś udowodnić że nowszy Windows poradzi sobie z czymś takim ?

pełna kompatybilność z w.w programami, ba nawet mogę stwierdzić, że lepsza

Opublikowano

Na jakiś gównianym kompie, albo piracie to dziwne że masz błędy.

Win 8, najlepszy.   

W 8.1 ma być[albo już jest] ten boczny pasek więc jeszcze lepiej 

175001456602037225492.gif

Opublikowano

Win8 używam od jakiegoś czasu, ale tęsknię za siódemką. :c

Faktycznie, tak jak kolega wyżej napisał, kafelki to jedna wielka pomyłka, moim zdaniem. Praktycznie ich nie używam, a bez starego dobrego Startu czasami ciężko było cokolwiek znaleźć. Jeśli chodzi o blue screeny, nie zdarzyło mi się to do tej pory na win8.

A niczym nieuargumentowane opinie niektórych użytkowników raczej niewiele pomogą, szczególnie:

Win 8 zajebisty

win 8 wydajniejszy

@Rocki star12 czytaj ze zrozumieniem.

it's not who i am underneath

but what i do that defines me.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...