Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ranga CS:GO

Kevlar312

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć  ;)  mam pytanie co do rangi w cs go. Mianowicie gram już troche czasu i mam złoty laur 1 i 90 wygranych, po 10 placementach dało mnie do silver 4 no i już się troche poduczyłem grać i mam pytanko, czy ta ranga jest naprawdę słaba jak na 90 wygranych ? jeśli tak to co mam zrobić w tej sprawie ? da sie to jeszcze jakoś wyrównać ? co wy byście zrobili w tej sytuacji, nie wiem czy warto kupować nowego steama. Proszę tylko poważne odpowiedzi.

Pozdrawiam  :D

Opublikowano

moim zdaniem te rangi to jedno wielkie "gówno" za przeproszeniem , ponieważ wbijanie rang na mapach hostowych nie powinno się wliczać do grania z graczami, którzy wbili rangi na 5vs5 na mapach de_... . Ranga jak ranga , prezentuje Twojego skilla widocznie jak jesteś w Gold1 to tam powinno być Twoje miejsce i grać non stop . Raczej dla rangi nie grasz tylko dla przyjemności . Prędzej czy później wyjdziesz do lepszej i będziesz grał z coraz to lepszymi graczami :) Jeżeli Ci zależy na lepszej randze to możesz sobie kupić nowego cd-keya i grać na nowym koncie , ale pytanie czy chce Ci się z tym bawić , dodawać znajomych itp? :) Moim zdaniem zostań na swoim steamie , na którym masz Gold1 i graj jak najlepiej , a ranga będzie rosła i Twój skill będzie lepszy :) Powodzenia Ci życzę :)   Wiem , moja wypowiedź jest dość kontrowersyjna , ale mam swoje zdanie i chciałem się nim podzielić z Tobą :)

Pozdrawiam Wszystkich :)

Opublikowano

Gold 1 po 90 grach to raczej słabo. Przy 80 miałem legendary eagle ^^ Jeżeli chcesz szybko być wyżej, to nowe konto steam z cs;go załóż i graj premade 5 z takimi rangami jaką chcesz mieć. Po 10 winach powinno cie dać do takiej jaką mieli twoi kumple (zazwyczaj o 1-2 niżej).

ou7821.jpg

exModerator Counter Strike

Opublikowano

No właśnie nic Ci to nie da, bo i tak spadniesz.

Ranga jest po to, żeby grać z ludźmi o podobnym poziomie, więc graj sobie dalej na tej randze.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

Ja mam 112 win i gold nova 2 i nie uważam że jestem słaby bo grając mecze rankingowe z randomami przegrywałem je nie raz mając staty typu 30:15. Sporo zależy o teamu. A jak ktoś przy 70 ma tam jakąś globalna elite to możesz się jedynie cieszyć że nie jesteś z nim w dywizji bo tak to możesz sobie pograć z innymi ludźmi którzy mają podobne umiejętności. Ilość wygranych nie ma kompletnie żadnego znaczenia liczy się ranga jak po 300 win będziesz w najwyższym srebrze to też nic złego chyba że masz ambicje na coś więcej wtedy możesz się złościć. :D 

Opublikowano

A jeszcze pytanie mam, czy np. im wiecej wygranych i przy tym slaba ranga to bede musial wiecej wygrywac ? czy awans nie zalezy od wygranych i rangi ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...