Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie czy bot samodzielnie dojdzie na spota w dh cave? Puściłem jednego chara to doszedl do cave zbuffował się i tyle jego roboty było, więc nie wiem czy może ja czegoś nie ustawiłem czy się po prostu nie da.[wiem, że bot bije moby w cave ale jak się go tam ręcznie zaprowadzi]

Opublikowano

Zaprowadź go na spota. Przejdź do zakładki "Trainin place". W walkback options zaznacz " Autowalk" i naciśnij "Get current coordinates", ustaw "Radius", naciśnij "Save settings" i na samym końcu start bot :D

Sig.png

Opublikowano

Zaprowadź go na spota. Przejdź do zakładki "Trainin place". W walkback options zaznacz " Autowalk" i naciśnij "Get current coordinates", ustaw "Radius", naciśnij "Save settings" i na samym końcu start bot :D

No właśnie w tym tkwi sęk. Zrobiłem tak za pierwszym razem wyszukało mi jakieś dziwne koordy, ale bił normalnie. Bocik potem poleciał robić repota, następnie wraca do cave buffuje się i stoi w miejscu.

Admin Cienia
Opublikowano

Jakbyś pobrał nową wersje to byś wiedział że zostało to naprawione. ;]

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Robiłem to wtedy gdy najnowsza była 1.63c, w takim wypadku ciesze się, że już naprawili to ;p

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...