Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

|SkyMS Project | Beta

devilek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam zapraszam serdecznie do gry na beta teście serwera SkyMS.Wszystkie niezbędne informacje zamieszczam poniżej.

Serwer online 24/7 ciągle poprawiany i ulepszany.

Kiedy pliki będą 100 % gotowe a serwer jakoś się rozwinie będzie przeniesiony na dedyka.

____Info____

IP : 85.89.181.12

Tymczasowe forum : http://www.skyms.fora.pl/

____Raty____

Exp: 500x

Meso: 200x

Drop: 50x

Npc:

Mr. Pickall (Rebirth)

Coco (Fame)

Cody (job changer)

Duey (max skill)

Speigleman (Scroll Seller)

...I inne mniej ważne...

____jak zagrać _____

Localhost z obsługą CASH SHOP (mogą być problemy z połączeniem)

http://www.speedyshare.com/666583722.html

1Jeżeli nie bedzie działać ściągnąć jakiś inny pod v 0.55 i dalej postępować według instrukcji

2.Wrzuć do folderu z MS i zrób skrót na pulpit.

3.Kliknij na niego prawym przyciskiem myszy i właściwości

4.następnie wejdź w zakładkę skrót i będzie tam Element docelowy i podana ścieżka gdzie masz zainstalowany MS u mnie to wygląda tak C:\Nexon\MapleStory\LocalHost.exe

5.Na końcu tej ścieżki dopisz 85.89.181.12 8484 aby wyglądała mniej więcej tak C:\Nexon\MapleStory\LocalHost.exe 85.89.181.12 8484

!!Pamiętaj twoja ścieżka może być inna ważne aby końcówka była taka sama !!

Pozdrawiam i zapraszam do gry.

Opublikowano

Nono.. ktos sie postarał... gz :] moze zagram ale... troche malo dodatkow :} postaraj sie o cos wiecej

Ja:

Ej wiw3k, jedziemy do czarnobyla?

Wiw3k:

Nieee, bo tam aciek grasuje.

Opublikowano
nie da sie sciagnac samego patcha bo nie chce mi sie sciagac tyle mega

Jeśli masz jakąś starszą installke to możesz po prostu ściągnąć z neta (pomoc) manual patche i robić po kolei do 0.55... chyba lepsze to niż ściąganie całej 0.55 tym bardziej jeśli ktoś ma słabsze łącze.

Pozdrawiam,

MikeX.

@down

To zachowaj to zdanie dla siebie. Ludzie już zdążyli kilka razy przeczytać to przy okazji innych privów. Poza tym skończcie już te wariactwa z ratami, które, o ile mnie pamięć nie myli, zapoczątkował Dzinx - to już się robi nudne. Prywatne serwery to serwery do zabawy. Pewnie ktoś powie "noobki będą cieszyć się z 200lvla w godzinę" - tak, owszem, ale dzięki temu będą mogli poznać więcej jobów, skille etc etc. Słowem, rzeczy, które przydadzą im się na G/E MS po upadku kolejnych prywatnych. No bo bądźmy szczerzy - na stałe to one nie będą, pytanie tylko: "kiedy?". Także 'have fun' póki czas.

Opublikowano

a gdzie mozna kupic nx cash ? i czy gdzies sa stary w sklepach ? a i czy mega tubi grozi banem ? sam mega tubi... nikomu nie chce sie rozdawac pkt w tak powolnym tempie... ;]

Nie podaję nicków z GMS, EMS.. Ponieważ nie ufam niektórym na mpc ;]

NP. DzinX "-_-

znajac nicki twoich postaci jestem w stanie wniknac do twojego umyslu i je okrasc ^^ Żenada ^^

Opublikowano

Lukaszek =D powiedz mi ile masz lat? i czy nauczyli cię w szkole czytać do końca? widzisz tam taki napis "beta" wiesz co oznacza? to że są to testy i następnym razem jak coś napiszesz zastanów się trzy razy bo takimi postami tylko tu śmiecisz i nabijasz bezmyślnie posty.A tak na marginesie to duże rate wcale nie musi być dla noobów można się czasem przecież pobawić itp itd.

Edit@ NX będzie można wymieniać przez stronkę za meso właśnie nad tym pracuje a tym samym zapraszam do gry ewentualnie mogę teraz ponieważ są to testy doładować NX wszystkim ale to jeżeli chcecie.Chwilowo muszę odejść od komputera więc zostawiam wam dyskusję tylko proszę nie naróbcie bałaganu w temacie bo potem nie będę wiedział za co się złapać.

Opublikowano
i gdzie sciagac takie patche bo szukalem na google i nic nie ma?

To chyba masz kłopoty z wyszukiwaniem... pierwszy lepszy link od góry to jest akurat patch 0.55, ale jeśli się postarasz i zjedziesz w dół, czy też pokombinujesz - na pewno znajdziesz inne.

Pozdrawiam,

MikeX.

Opublikowano

Ja bym proponował jednak zmniejszyć tego exp rate bo jak dla mnie to dużo troche :/

Opublikowano

fajnie sie gra tylko przydalo by sie to co mowil pan DzinX.

A takze jakis sklep z itemami 70+...

eee mam chyba buga o.O zabijam moba dc loguje sie hit dc... co jest? o.O

Banana banana banana terracotta banana terracotta terracotta pie!

Banana banana banana terracotta banana terracotta terracotta pie!

Opublikowano

nie wszystkie privy sa 4 fun i na marginesie wiem ze mozna sie na takich pobawic ale wg mnie ich jest za duzo juz (kazdy nawala te serwery bo kazdy chce byc GM - dla mnie to bez sensu chociaz pewnie jakis ma skoro kazdy chce byc GM - mnie byc GM nie kreci raczej wole czerpac przyjemnosc z grania niz banowania) zrobiliby jakis jeden a dobry priv ktory dlugo bylby czynny

P.s.

ja tylko wyrazam swoje zdanie, opinie co na ten temat mysle i nie jestem noobkiem ktory chce se nabic posty - szczerze to nie wiem po co nie ktorzy to robia - dla lepszej rangi czy cos? bez komentarza

jesli ty myslisz ze jestem noobkiem ktory nabija bez sensownie posty to raczej zastanow sie ponownie i dopiero cos powiedz

W 1968 wystarczyło kilka Mhz żeby posłać rakiete na księżyc, teraz potrzeba pentium 4 3.0 Ghz żeby odpalić Viste...

SPAMOWI powiedz STOP!!

Opublikowano

@lukaszek

masz racje przydal by sie polski ODINMS tylko ze kto by na nim gral ja ty i moze jeszcze ze 3 userow... wiec nawet jakbysmy mieli sie na dedyka zrzucac to bysmy ch** wie ile za to placili ;] ja z checia moglbym zrobic serwer z low expem x10 max 20 tylko potrzebny bylby hoster ;]

Nie podaję nicków z GMS, EMS.. Ponieważ nie ufam niektórym na mpc ;]

NP. DzinX "-_-

znajac nicki twoich postaci jestem w stanie wniknac do twojego umyslu i je okrasc ^^ Żenada ^^

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...