Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Silver ! Proszę o porady

Chill Out

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bronz od Silver'a niczym się nie różni, ludzie dalej nie potrafią dobrze grać, więc z łatwością można wybić się wyżej. Na linii staraj grać ostrożnie, bo widzę, że czasami masz za dużo śmierci. Jeżeli widzisz, że Twój sojusznik walczy 1v4 to nie bądź głupi i nie wbijaj się sam, poczekaj na resztę teamu, nigdy nie zaczynajcie walki 4v5, chyba że macie ogromną przewagę.

h6IduA1.png

Opublikowano

bierzesz assasynow i snowbalujesz gry, tyle

co do banow, to nie banuj amumu, malpha, shena, fizza, czy kassy bo tutaj i tak nikt nie umie nimi grac na tyle by cos zrobic, zmarnowane bany

Opublikowano

Brąz - Silver to samo ( ew. s1 wyższy poziom )

Gold - Platyna - to samo dochodzą combosy.

Diament V - IV to samo

Diament III-II to samo

47990292595971448862.png

Opublikowano

A też wybierają swoich champów jak np ja wybrałem Veigara a przeciwnik Kate :D wiadmo że nie ma szans 

Opublikowano

A też wybierają swoich champów jak np ja wybrałem Veigara a przeciwnik Kate :D wiadmo że nie ma szans

Nigdy nie wiesz na jakim poziomie on będzie grał, może to smurf. Wystarczyło, żeby tylko klatke zbaitował i już mógł coś spróbować Ci zrobić. Tylko trzeba znać dobrze mechanike postaci.

Co do gier to polecam Riven/Zed/Darius - poprostu ludzie panikują jak im się wbije taki Zed na ulcie i wyrzucają wszystko co mają, z Riven to samo, a Darius jako tank robi bardzo duży dmg, więc zamiast focusować ADC będą Ciebie.

h6IduA1.png

Opublikowano

Bronze od Silvera Troszkę się różni bo pod koniec sezonu dostajesz obramke i obrazek :) , a tak to jest nawet takie same

.

Opublikowano

W brązie dopiero poznajesz mechanikę gry

W silverze już trochę ją znasz.

Tutaj już trzeba MYŚLEĆ, w brązie nie, ale w silverze już trzeba myśleć :)

Opublikowano

Weź nie kłam xD kolega brąz 3 wyboostowany do silvera 2 i sobie radzi, brąz = silver

W wyższych dywizjach gra się tak samo tylko, że przeciwnicy potrafią wykorzystać twoje błędy.

Opublikowano

Myśleć? Sam czasami trolluje, barony w 15minucie bez pinka   :)  brąz od silvera to jest praktycznie to samo gold może troszke lepiej.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...