Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Błąd xigncode3...

Grawint

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Nie moge uruchomić skilla ponieważ xingcode wmówił sobie że mam program który jest "podejrzany" i mam go zamknąć.. no fajnie fajnie... mam wyłączonego antywirusa żadnych firewallów żadnych programów żadnych procesów w tle... reinstalowałem komputer czyściłem ccleanerem nawet napisałem do supportu ale te noobki najchętniej sformatowali by komputer... musi być jakaś inna opcja bo jestem czysty a ich śmieszny antycheat uważa że jest inaczej. Macie jakiś pomysł?

21025763467572689828.png

Opublikowano

Tak to jest jak się kombinuje z cheatami na bank masz jakiś podejrzany proces uruchomiony jak próbowałeś instalować cheat'a.

Wyszukaj i zamknij , a jak nie pomoże to format zrób nikt nie wie cóż grzebałeś.

Opublikowano

jak już pisałem nie mam żadnych haxów i nie miałem zadnych takich programów -.- nie moge wyszukać bo nic takiego nie mam ani na dysku ani w procesach.

21025763467572689828.png

Opublikowano

nie. jedynie do odtwarzania filmów, zdjęć.. fraps, cpuid, gimp, mailshare. nie sądze żeby te programy powodowały ten błąd

21025763467572689828.png

Opublikowano

systemu... całego systemu? hahaha kto by formatował cały system dla jednej gry? ni chuja..przecież nie mam żadnego ich zasranego podejrzanego programu. ten ani cheat ma jakiś support czy kontakt?

21025763467572689828.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...