Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PS Plus: Czerwiec 2014

Mati7855

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gry dla PlayStation 4:

● PixelJunk Shooter Ultimate (PS4).

Gry dla PlayStation 3:

● NBA 2K14 (PS3);
● Lone Survivor: The Director's Cut (PS3).

Gry dla PlayStation Vita:

● Dragon's Crown (PS Vita);
● Lone Survivor: The Director's Cut (PS Vita).

Gry, które znikną z oferty:

● Stick It to the Man (PS4);
● Muramasa Rebirth (PS Vita);
● Everybody's Golf (PS Vita);
● Brothers: A Tale of Two Sons (PS3);
● Sly Cooper: Złodzieje w Czasie (PS3) - Cross Buy.

Info ze źródła z którego kilka razy już potwierdziły się wycieki.

Szału nie ma, dupy nie urywa ps4 nadal nędza :P, choć pewnie pogram chwile w NBA

Nadal czekamy na rozpiskę gier Rocznych która powinna być na dniach ;)

STOP komentarzom typu: "AMD to gówno"! Zanim coś napiszesz, to pomyśl jak odbiorą to inni !

Mój Potwór xD : I5 3350p, Club3D 7870xt le, Msi b75-p45, Silentium PC deus 500w, goodram 4gb 1333 cl9

Opublikowano

Jeśli w NBA można grać na jednej konsoli na dwóch padach, lub przez neta ze znajomym, lub obie z tych opcji, to choć nie przepadam za grami tego typu, może się skuszę, na partyjkę ze szwagrem czy znajomymi ;]

Lone Survivor to horror, więc na 100% zagości na moim dysku, czasem po północy leżę w łóżku i nie mogę zasnąć, to podłącze sobie słuchawki (na szczęście 4m kabla od słuchawek starcza ;] ) i będzie można grać :D

Vity nie mam, ale jak zwykle wszystko się doda do konta, może kiedyś się kupi, kto wie.

No na PS4 nie dadzą od razu nie wiadomo jakich tytułów, skoro to konsola nowa, dobre gry kosztują, chcą zarobić trochę, więc dają tańsze produkcję.  Może pod koniec roku będzie coś lepszego już, ale póki co nie zapowiada się nic lepszego. Sam PS4 nie mam, bo póki co nie jest zbyt opłacalne, nowy produkt, gier mało a te co są, to trochę kosztują, sama konsola też nie jest tania.

A te gry roczne, to powinny się niedługo zmienić, skoro ma być rozpiska na dniach, tak? PS mam gdzieś od marca, więc nie wiem, kiedy się to zmienia ;]

Opublikowano

Gry roczne najczęściej wskakują tydzień po pierwszej aktualizacji sklepowej w miesiącu.

Jeśli pierwsza aktualizacja ma być 4 czerwca, to wychodzi na to, że gry roczne będą od 11 czerwca... a tak przynajmniej było w ubiegłych latach.

Mam nadzieję, że plotki choć trochę się sprawdzą i dadzą GOW.

819531478353821175209.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...