Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

spanie

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 50
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Staram się spać nie więcej niż 8h i nie mniej niż 5. Jak za długo śpię to jestem zmęczony przez cały dzień.

Btw. mój rekord spania to 17h ;)

Opublikowano

3-12 godzin, zależnie od dnia

2-4 godziny snu <3!

To ty chyba wykonując sen polifazowy, na dłuższą metę nie ma szans żebyś wytrzymał.

Opublikowano

3-12 godzin, zależnie od dnia

To ty chyba wykonując sen polifazowy, na dłuższą metę nie ma szans żebyś wytrzymał.

Wyrzymała* dzisiaj pilnowałam kuzynkę i zasnęłam nawet nie wiem kiedy xD

Gb2zMZi.png

Opublikowano

Ja różnie śpię, zależy to od wielu czynników lecz staram się te 7/8 godzin spać. Mój rekord to spanie od 22 do 17 xD

Opublikowano

w Tygodniu od 23-1 do 7 czyli 7-8h a w weekendy najczesciej od 1 do 10 -11 tak troche nadrabiam :P

Czasami bywa ze ide spac i o 3 i wstaje o 7 ale to rzadkość bo potem caly dzien zoombie

jak wy to robicie, że zasypiacie w minute?

1373637009-U477327.png

Opublikowano

Kładę się 0:00... telefon... 1:30 zasypiam.

Wstaję oczywiście 7:40 - kto rano wstaje, temu pan Bóg daje, a komu pan Bóg daje, ten musi być na prawdę przystojny. xD

650311402782440296730.jpeg

Mój PC:

CPU: I5 2500k I GPU: Sapphire HD7950 Vapor-X I PSU: be quiet! L8 CM 630W I MOBO: MSI Z77A G43 I RAM: Patriot 2x4GB 1600MHz I CASE: Fractal za 400zł NW

Opublikowano

No nie wiem, ja chodzę spać o 3 a wstaję o 2, czyli idę spać a potem śpię do tyłu.

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

76561198014515809.png

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

Opublikowano

Na tygodniu 22/23 do 7, a w weekendy 1,2,3 w nocy, a wstaję koło 9/10.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...