Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prywatne serwery

kuba2593

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ma ktoś ciekawe (nie za łatwe) serwery plemiona ?

Nie chodzi mi o serwer jak privatewars.pl  bo tam w 5h zdobyłem 2mln pkt i to za szybko . 

Chodzi o serwer typu start z 1k pkt , szybkosc 100 max , sami budujemy itp :)

Z góry dzięki :)

Opublikowano

Nowy Serwer Plemion juz dziła narazie test ale rusza pelna para od niedzieli zapraszam for fun !!! 

Opis Serwera TWWAR
Szybkość x 100

Serwer 24/7

Adres : serwer1.rfactortool.pl
Status Test do 31.05.2014

Oficjalny Start 1.06.2014 Zapraszamy

Dnia 31.05.2014 około 20.00 zakończy sie test serwera wszystkie konta zostaną wyczyszone wiec trza becie sie zarejestrować jeszcze raz zapraszamy 

Opublikowano

Wnioskując po pisowni twój serwer nie wytrzyma zbyt długo , a nie wspominając już o lagach jakie tam będą ... nawet nie podałeś parametrów maszyny.

Opublikowano

Pisałem Kolego na szybko bo mi się spieszyło generalnie chodzi o zabawę i FUN! A wiec:

Parametry:

Serwer Dedykowany Nie VPS
Łącze 100mbs

Ram 8 GB

Proc 2 x 3.33 ghz

Mam swoje serwery które wynajmuje pod inna grę. 

Opublikowano

@ Kolego edytowane jest pare części nie zamierzam dawać premium bo to ma być serwer fun maja się gracze dobrze bawić o zabawę chodzi nie o zarobek pozdrawiam.

Opublikowano

@ Kolego edytowane jest pare części nie zamierzam dawać premium bo to ma być serwer fun maja się gracze dobrze bawić o zabawę chodzi nie o zarobek pozdrawiam.

No dobrze, nie denerwuj się :) Jakby było premium to InnoGames napewno by się przyczepiło, zabawa się liczy

Opublikowano

Bardzo słaba maszyna jak na dedyk nie utrzyma 100 graczy.

Więc zabawa dla co najmniej 25 graczy.

Powodzenia już lepiej załóż sobie hamachi i graj z kilkoma osobami.

Opublikowano

@ Akurat kolego znam się na sprzętach bo jak pisałem udostępniam serwery wiec maszyna nie jest słaba ale dobry HEJT nie jest zły ... i także się nie denerwuje :) Ale i tak dziękuję za kom. ja nikogo nie zmuszam a zapraszam kto chce może wbijać. i na pewno serwer utrzyma więcej niż 100 osób.

Opublikowano

Jak serwer wytrzyma 100 osób i wytrzyma 2000 odpalonych kart na każdej z wykonaną akcją jednocześnie to wtedy ci przyznam rację , a więc słaba maszyna i wątpie by to wytrzymała , a ja nie jestem zwykłym graczem , który "Hejtuje" tylko wie jak grać by szybko się wybić.

Private ledwo ostatnio 100 wyrabia , warriors 80-300 w porywach wytrzymał.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...