Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomocy Nawet po 1 zł proszę

night45

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witajcie jednak nie tak wesoło o to problem mam wadę niedosłuch ale nie mam grupy i jest mi problem dostać się do pracy moja mama jest bardzo chora mój tato nie widziałem go od urodzenia problem jest taki ze grozi nam eksmisja i nie wiem jak zapłacić to mamy zaledwie 350zł na życie z mopsu boje się tego że będę musiał iść na ulice wiem będą pytania było iść do pracy ale naprawdę ciężko mi jest iść do pracy bo mam niedosłuch i każdy pracodawca mówi ze niestety nie może pieniądze można przesłać na https://www.paypal.com proste to jest proszę was o pomoc niech każdy po 1zł to dużo mam papiery mogę je pokazać ile jest długu dokładnie jest 1964.32 gr ale chciałbym chociaż trochę wpłacić wtedy nie wywalą na ulice wszystko mogę pokazać na email mój pisać i pokaże wam adrian190@1361622928-U485574.pngonet.pl

Opublikowano

bekłem. 
nawet jeśli ktoś wpłaci Ci 1zł, to paypal weźmie od tego prowizję, i w rzeczywistości dostaniesz może z 30/40gr.
interes życia <3

btw. pierdolenie że masz niedosłuch i masz na to papier, ale nikt Cie nie chce przyjąć to yayebie po prostu. 
niejednokrotnie sam szukając pracy widziałem karteczki, że szukają kogoś z orzeczeniem o niepełnosprawności (niedosłuch chyba się do tego zalicza)

bullshit.

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Jak dostajesz tak mało to skąd stać cię na interent ?

boże jestem u kolegi po co mam ci się tłumaczyć bd sie tłumaczyć tym co chcą pomóc

Opublikowano

kurwa wy mu zasilicie konto na paypay'u, a ten sobie kupi sm w metinie... NIE WYSYŁAJCIE, TO PRAWDOPODOBNIE OSZUST. NORMALNA OSOBA POPROSIŁABY PRZELEW NA KONTO BANKOWE. NIKT NORMALNY, KTÓRY ŻYJE ZA 350 zł  MIESIĘCZNIE NIE MA INTERNETU. Po za tym ludzie normalnie zatrudniają osoby z lekkim niedosłuchem. Chyba, że ta osoba ma skończone tylko gimnazjum. 

Opublikowano

boże jestem u kolegi po co mam ci się tłumaczyć bd sie tłumaczyć tym co chcą pomóc

A kolega też głuchy czy może ślepy?

Wątpię, aby osoba dorosła (bo "nie przyjęli do pracy") pisała na forum o grach z prośbą dotyczącą pieniędzy. Skąd dzieci mają mieć pieniądze? Ukraść rodzicom?

Jest wiele akcji charytatywnych i można bardzo łatwo się w to wkręcić, ponieważ pomagają takim osobom jak Ty.

QtiV6xY.gif

Opublikowano

kurwa wy mu zasilicie konto na paypay'u, a ten sobie kupi sm w metinie... NIE WYSYŁAJCIE, TO PRAWDOPODOBNIE OSZUST. NORMALNA OSOBA POPROSIŁABY PRZELEW NA KONTO BANKOWE. NIKT NORMALNY, KTÓRY ŻYJE ZA 350 zł  MIESIĘCZNIE NIE MA INTERNETU. Po za tym ludzie normalnie zatrudniają osoby z lekkim niedosłuchem. Chyba, że ta osoba ma skończone tylko gimnazjum. 

właśnie a ja nie mam grupy bo niby dobry temu bd sie starać już zrobiłem zdj i pokażę tym co bd wpłacać nie tobie 

A kolega też głuchy czy może ślepy?

Wątpię, aby osoba dorosła (bo "nie przyjęli do pracy") pisała na forum o grach z prośbą dotyczącą pieniędzy. Skąd dzieci mają mieć pieniądze? Ukraść rodzicom?

Jest wiele akcji charytatywnych i można bardzo łatwo się w to wkręcić, ponieważ pomagają takim osobom jak Ty.

tak cięzko w moim mieście dobra tam koniec teamtu mam papiery co piszę i ile tylko tu nie wstawie tylko priv email albo tutaj pw muszę wgrać na komputer 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...