Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bleach

Grandes

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szkoda, że dopiero teraz przyuważyłem temat, bo chętnie bym się ustosunkował do wypowiedzi @Wujek_rzepak  jednam myślę, że teraz nie ma sensu. Jednak co do samego typu serwera jaki to będzie to rzeczywiście Roleplay nie pasuje, bardziej odpowiednim określeniem byłoby "Social life" (W realiach anime Bleach).

Co do samego pomysłu, bardzo ciekawy, samego anime nie miałem okazji oglądać (może się kiedyś za to zabiorę) jednak wiem, że takiego typu projekt (odgrywanie postaci) bardzo kuleje, a w minecrafcie to już zupełnie się czołga. Dlatego nie wróże mu dobrej przyszłości tym bardziej, że już sama grupa docelowa jest o wiele węższą niż chociażby tacy "Potter'o maniacy" (odnośnia do polskiego serwer "RP" o tematyce HP) dlatego jeżeli zadowolicie się 15 stałymi graczami to jakoś pociągnięcie. Mimo to życzę powodzenia!

106071453484304291456.jpeg

Opublikowano

@Pitbull ! zobaczymy . mam nadzieję, że będzie więcej niż tych stałych 15 graczy . co do całokształtu to opisałem tylko część tego co będzie . Mam także w zanadrzu parę innych projektów które powstaną za wszelką cenę lecz teraz cała moja uwaga idzie w ten projekt .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...